Xbox gamepass Cod MW3 oyundan atıyor

Reaksiyon skoru
1
Öncelikle merhaba bu hatayı bu ay almaya başladım daha öncesinde olmuyordu internetteki tüm çözümleri denedim olmadı bilgisayara format attım gene olmadı çözümünü bilen varmıdır acaba

yazmayı unutmuşum oyunu açıyorum daha loby gelmeden kapanıyor bazen loby geliyor öyle kapanıyor hiçbir hata kodu vs. yok

yazmayı unutmuşum oyunu açıyorum daha loby gelmeden kapanıyor bazen loby geliyor öyle kapanıyor hiçbir hata kodu vs. yok
Bu dosyalar ile alajali olabilir veya ekran karti driverindan da yapabilir son sürümse driver bi alt sürüme geçmeyi dene birde oyun dosyalarini bi doğrula

Bu
Bu dosyalar ile alajali olabilir veya ekran karti driverindan da yapabilir son sürümse driver bi alt sürüme geçmeyi dene birde oyun dosyalarini bi doğrula

dosyalar ile alajali olabilir veya ekran karti driverindan da yapabilir son sürümse driver bi alt sürüme geçmeyi dene birde oyun dosyalarini bi doğru

hepsini dosyalarıda doğruladım sildin tekrar yükledim olmadı ekran kartı driveri zaten eskiydi güncelledim gene olmadı

Geri