Sadece pc için ne kadar pekiNe için soruyorsun? Konsol için mi yoksa genel olarak mı?
Eğer Xbox Live Gold satın aldıktan sonra + 1 aylık ultimate alıp bütün hepsini ultimate'e çeviren sistem devam ediyorsa;
Xbox Game Pass Core — Xbox Game Pass Core 3 Months ürününü satın al | Xbox
Game Pass Core ile konsolda çevrimiçi çok oyunculu oynamanın yanı sıra yüksek kaliteli oyunlar ve üye fırsatlarından oluşan seçkin bir katalogdan yararlanın. Game Pass Core ile ister arkadaşlarınız, ister aileniz, ister daha büyük Xbox topluluğu olsun, birlikte oynamak istediğiniz kişileri hızla...www.xbox.com
Yukarıdaki linkten 3 aylık xbox live gold = 75 TL. 4*3 Ay = 12 ay = 300 TL + 45 Ultimate üyeliği = 345 TL.
345 TL / 13 ay = 26.5 TL (13 ay xbox ultimate) - ultimate = hem konsol + hem de pc + ea play.
Sadece pc için ne kadar peki
Nasıl bulurum bu şekilde 10 lirayaEn ucuz yol hiçbiri değil. Aynı hesaptan tek seferde olmasını önemsemiyorsan 3 aylık kodlar 10 - 30 TL arasında satılıyor. Bu kodlar tek sefer geçerli ve aynı hesapta birden fazla kez kullanılmıyor. Her 3 ayda bir yeni hotmail hesabı açarak yada var olan bir hesapla bu kodlarla game pass sahibi olabilirsin. Kodlar ikinci el bölümünde yada başka sitelerde satılıyor. Biraz araştırarak bulabilirsin. Başka bir yold daha var ama nermiyorum. Bazı satıcılar tek sefer ödeme ile sana game pass offline hesap verebiliyor. Hesap birden fazla kişiye verildiği için online oyuna girilemiyor. Yinede offline her oyunu kurup açabiliyorsun. Dediğim gibi önermiyorum yinede korsandan iyidir.
Diğer yol zaten resmi satış yolu eskiden live gold alıp en son game pass ultimate alıp tüm aldığımız live goldu game pass ultimaye çeviriyorduk. Sanırım hala var ama avantajını baya kaybetmiş durumda. 3 aylık live gold 74,99 TL ( bunu artırabilirsin) 1 ay ultimate 45 TL eder 120 TL 4 ay game pass ultimate.
Yeni hesap indirimi vardı o bitti miXbox gamepass en ucuzu nasıl alınır
Yeni hesap indirimi vardı o bitti mihttps://www.itempazar.com/microsoft-hesap-satis/6-adet-2-aylik-xbox-game-pass-kodu-12773
Satıcıyı tanımıyorum. fakat 6 adet 2 aylık kodu 18 TL ye verdiğini söylüyor. Bu da 12 ay eder ama kodların ne zaman son bulacağını sorup ona göre alım yapman gerek. Kodlar sonsuza kadar geçerli olmuyor. Bir son bulma zamanı oluyor. Geçerliliği uzunsa 1 yıl götürür. Sende bu gibi kod satanları google üzerinden aratarak bulabilirsin.
şöyle bir sıkıntı oluyormu 3 aylık aldıktan sonra bir daha üç aylık alabiliyormuyuz para boşa gittmesinNe için soruyorsun? Konsol için mi yoksa genel olarak mı?
Eğer Xbox Live Gold satın aldıktan sonra + 1 aylık ultimate alıp bütün hepsini ultimate'e çeviren sistem devam ediyorsa;
Xbox Game Pass Core — Xbox Game Pass Core 3 Months ürününü satın al | Xbox
Game Pass Core ile konsolda çevrimiçi çok oyunculu oynamanın yanı sıra yüksek kaliteli oyunlar ve üye fırsatlarından oluşan seçkin bir katalogdan yararlanın. Game Pass Core ile ister arkadaşlarınız, ister aileniz, ister daha büyük Xbox topluluğu olsun, birlikte oynamak istediğiniz kişileri hızla...www.xbox.com
Yukarıdaki linkten 3 aylık xbox live gold = 75 TL. 4*3 Ay = 12 ay = 300 TL + 45 Ultimate üyeliği = 345 TL.
345 TL / 13 ay = 26.5 TL (13 ay xbox ultimate) - ultimate = hem konsol + hem de pc + ea play.
şöyle bir sıkıntı oluyormu 3 aylık aldıktan sonra bir daha üç aylık alabiliyormuyuz para boşa gittmesin
Hayır aylık 45 liraya alıyoruz ha bir de yeni hesap açarsan aynı şekilde 25 liraya alıyorsun ben 25'e aldım az önceşöyle bir sıkıntı oluyormu 3 aylık aldıktan sonra bir daha üç aylık alabiliyormuyuz para boşa gittmesin