Neler Yeni

Xbox gamepass en ucuzu nasıl alınır

Fazıl 63

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
122
İsim
STORM63

hsnztrk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
458
İsim
Hasan Öztürk
Ne için soruyorsun? Konsol için mi yoksa genel olarak mı?

Eğer Xbox Live Gold satın aldıktan sonra + 1 aylık ultimate alıp bütün hepsini ultimate'e çeviren sistem devam ediyorsa;

Yukarıdaki linkten 3 aylık xbox live gold = 75 TL. 4*3 Ay = 12 ay = 300 TL + 45 Ultimate üyeliği = 345 TL.

345 TL / 13 ay = 26.5 TL (13 ay xbox ultimate) - ultimate = hem konsol + hem de pc + ea play.

Mehmetcan_kok_3449

80+ Bronze

Eğer Xbox Live Gold satın aldıktan sonra + 1 aylık ultimate alıp bütün hepsini ultimate'e çeviren sistem devam ediyorsa;

Yukarıdaki linkten 3 aylık xbox live gold = 75 TL. 4*3 Ay = 12 ay = 300 TL + 45 Ultimate üyeliği = 345 TL.

345 TL / 13 ay = 26.5 TL (13 ay xbox ultimate) - ultimate = hem konsol + hem de pc + ea play.
Sadece pc için ne kadar peki

mesut3467

80+ Bronze
En ucuz yol hiçbiri değil. Aynı hesaptan tek seferde olmasını önemsemiyorsan 3 aylık kodlar 10 - 30 TL arasında satılıyor. Bu kodlar tek sefer geçerli ve aynı hesapta birden fazla kez kullanılmıyor. Her 3 ayda bir yeni hotmail hesabı açarak yada var olan bir hesapla bu kodlarla game pass sahibi olabilirsin. Kodlar ikinci el bölümünde yada başka sitelerde satılıyor. Biraz araştırarak bulabilirsin. Başka bir yold daha var ama nermiyorum. Bazı satıcılar tek sefer ödeme ile sana game pass offline hesap verebiliyor. Hesap birden fazla kişiye verildiği için online oyuna girilemiyor. Yinede offline her oyunu kurup açabiliyorsun. Dediğim gibi önermiyorum yinede korsandan iyidir.

Diğer yol zaten resmi satış yolu eskiden live gold alıp en son game pass ultimate alıp tüm aldığımız live goldu game pass ultimaye çeviriyorduk. Sanırım hala var ama avantajını baya kaybetmiş durumda. 3 aylık live gold 74,99 TL ( bunu artırabilirsin) 1 ay ultimate 45 TL eder 120 TL 4 ay game pass ultimate.

nifak

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
473
İsim
Eren
Aylık 30tl daha ne kadar ucuzunu arıyorsun ki günlük 1tl. 1 liraya su bile yok.

Fazıl 63

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
122
İsim
STORM63
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
En ucuz yol hiçbiri değil. Aynı hesaptan tek seferde olmasını önemsemiyorsan 3 aylık kodlar 10 - 30 TL arasında satılıyor. Bu kodlar tek sefer geçerli ve aynı hesapta birden fazla kez kullanılmıyor. Her 3 ayda bir yeni hotmail hesabı açarak yada var olan bir hesapla bu kodlarla game pass sahibi olabilirsin. Kodlar ikinci el bölümünde yada başka sitelerde satılıyor. Biraz araştırarak bulabilirsin. Başka bir yold daha var ama nermiyorum. Bazı satıcılar tek sefer ödeme ile sana game pass offline hesap verebiliyor. Hesap birden fazla kişiye verildiği için online oyuna girilemiyor. Yinede offline her oyunu kurup açabiliyorsun. Dediğim gibi önermiyorum yinede korsandan iyidir.

Diğer yol zaten resmi satış yolu eskiden live gold alıp en son game pass ultimate alıp tüm aldığımız live goldu game pass ultimaye çeviriyorduk. Sanırım hala var ama avantajını baya kaybetmiş durumda. 3 aylık live gold 74,99 TL ( bunu artırabilirsin) 1 ay ultimate 45 TL eder 120 TL 4 ay game pass ultimate.
Nasıl bulurum bu şekilde 10 liraya

mesut3467

80+ Bronze
https://www.itempazar.com/microsoft-hesap-satis/6-adet-2-aylik-xbox-game-pass-kodu-12773

Satıcıyı tanımıyorum. fakat 6 adet 2 aylık kodu 18 TL ye verdiğini söylüyor. Bu da 12 ay eder ama kodların ne zaman son bulacağını sorup ona göre alım yapman gerek. Kodlar sonsuza kadar geçerli olmuyor. Bir son bulma zamanı oluyor. Geçerliliği uzunsa 1 yıl götürür. Sende bu gibi kod satanları google üzerinden aratarak bulabilirsin.

Fazıl 63

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
122
İsim
STORM63
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yeni hesap indirimi vardı o bitti mi
Mesaj otomatik birleştirildi:

https://www.itempazar.com/microsoft-hesap-satis/6-adet-2-aylik-xbox-game-pass-kodu-12773

Satıcıyı tanımıyorum. fakat 6 adet 2 aylık kodu 18 TL ye verdiğini söylüyor. Bu da 12 ay eder ama kodların ne zaman son bulacağını sorup ona göre alım yapman gerek. Kodlar sonsuza kadar geçerli olmuyor. Bir son bulma zamanı oluyor. Geçerliliği uzunsa 1 yıl götürür. Sende bu gibi kod satanları google üzerinden aratarak bulabilirsin.
Yeni hesap indirimi vardı o bitti mi

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Burhan

şöyle bir sıkıntı oluyormu 3 aylık aldıktan sonra bir daha üç aylık alabiliyormuyuz para boşa gittmesin

hsnztrk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
458
İsim
Hasan Öztürk
şöyle bir sıkıntı oluyormu 3 aylık aldıktan sonra bir daha üç aylık alabiliyormuyuz para boşa gittmesin

O ne demek anlamadım. 4 tane 3 aylık alıp ekliyorsun 12 ay ediyor, üstüne de 1 aylık ultimate alıyorsun hepsi ultimate oluyor 12+1 = 13 ay ultimate. Bunu 12 tane*3 aylık = 36 aylık da alabilirsin üstüne + 1 aylık ultimate = 37 aylık xbox game pass ultimate 945 TL'ye gelir. Neden 36 ay/3 yıl örneğini verdim. Çünkü en son microsoft maksimum 36 aylık live gold üyeliğini kabul ediyordu.

Yalnız örneğin 3*2 live gold 6 ay aldın, +1 ay ultimate yaptın = 7 ay. 5 ay kullandın ve 2 ay kalınca gittin yine 3 aylık live gold aldın ve aktif olarak devam eden üyeliğe ekledin bu sefer 1/3 oranında ultimate olarak ekliyor. 2+1 = 3 aylık ultimate oluyor. Yani aktif olan ultimate üyeliği sonrada xbox live gold ekleyince onu direkt ultimate olarak eklemiyor 1/3 oranında ekliyor. Bu sebeple ultimate alınacaksa baştan bir karar verilip örneğin 1 sene yeter ya sonrasına bakarız diyip 4 tane * 3 ay live gold + 1 aylık ultimate üyelik masrafı yapılıp sonrasına bakılır denmeli veya 2 sene. Kişiye göre değişir.

Mevzu burda ultimate'ı ucuza getirmek. Ultimate almak istemiyorsan live gold'u 3 aylık olarak satan microsoft neden satmasın. Adamların kendi tercihi 3 aylığı 75 TL'ye vermek. Onu da dediğim gibi en fazla 36 aya kadar kabul ediyorlar.

Bu fiyatı da bence seneye kesin arttırırlar. Avrupa gamepass PC 10 euro, Ultimate 13 euro. 30 lira veya 3 aylık 75 tl bedava. Hea gamepass'de oynanacak oyun var mı sorusu her zaman sorulabilir bir sorudur. Örneğin Deathloop geldi, Death stranding director's cut geldi bu iki oyunun fiyatına bakınca dönem dönem iyi oyunların geldiğini kabul etmek gerek. Age of Empires 4 ve Hitman serisi falan var. Hollow Knight, Ori serisi, Dead Cells var yani oyunlar.

Fazıl 63

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
122
İsim
STORM63
Hayır aylık 45 liraya alıyoruz ha bir de yeni hesap açarsan aynı şekilde 25 liraya alıyorsun ben 25'e aldım az önce

Top Bottom