Yardım Xbox Gamepass ile Technic Launcher'a giremiyorum

FurkanIIy

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
1,320
Xbox Gamepass ile Technic Launcher'a girmek istediğimde şöyle bir hata alıyorum,
1643368582320.png
1643368586636.png
1643368590358.png
anlamsız bir şekilde her defasında farklı bir uyarı veriyor onu da anlayabilmiş değilim. Ayrıca Xbox Gamepass'e Minecraft Java sürümü dahil değil mi?
1643368712725.png

Xbox Gamepass ile Technic Launcher'a girmek istediğimde şöyle bir hata alıyorum, anlamsız bir şekilde her defasında farklı bir uyarı veriyor onu da anlayabilmiş değilim. Ayrıca Xbox Gamepass'e Minecraft Java sürümü dahil değil mi? Alıntıyı görüntüle
Xbox gamepass de mc java mı var? Ben niye görmedim, aramıştım baya.

Xbox Gamepass ile Technic Launcher'a girmek istediğimde şöyle bir hata alıyorum, anlamsız bir şekilde her defasında farklı bir uyarı veriyor onu da anlayabilmiş değilim. Ayrıca Xbox Gamepass'e Minecraft Java sürümü dahil değil mi? Alıntıyı görüntüle
Hata mesajlarından anladığım kadarıyla hesabınızı ya da oyunu doğrulayamıyor. Minecraft'ın dosyalarını doğrulayın, Microsoft hesabınızı senkronize edin veya oturumu kapatıp (oyun ve uygulama ikisinden de) tekrardan oturum açın.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Xbox gamepass de mc java mı var? Ben niye görmedim, aramıştım baya.
Ben de hiç duymamıştım, sadece Bedrock var diye biliyordum. Ama arkadaşın attığı ss'de "Included with Gamepass" diyor yani demek ki varmış.

Java yok gamepass de daha gün gördüm

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,174,534
Üyeler
186,506
Son üye
bwlwl
Geri