Neler Yeni

Xbox GamePass Oyun Başlamıyor

JellyBuM

80+
"Grounded" oyununu oynamak için tıklıyorum, oyun başlatılıyor diyor ve 10 saniye sonra pencere kapanıyor, oyun açılmıyor. Ne denediysem olmadı çözümü yok mudur?

Peter Parker

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
466
İsim
Berkay Kurt
İlgilendiği Kategoriler
İnternet Yayıncılığı,laptop
aynısı bende stardew valleyde oluyordu steamdan aldım aynı sıkıntı olmuştu format attım düzeldi ama önemli dosyalar var ise format atmayı önermem belki bilgisayarınız olabilir sorununuz

JellyBuM

80+
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
aynısı bende stardew valleyde oluyordu steamdan aldım aynı sıkıntı olmuştu format attım düzeldi ama önemli dosyalar var ise format atmayı önermem belki bilgisayarınız olabilir sorununuz
Sorunu arkadaşım yaşıyor, yarın temiz kurulum yapacağız flash bellek ile.

Peter Parker

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
466
İsim
Berkay Kurt
İlgilendiği Kategoriler
Sorunu arkadaşım yaşıyor, yarın temiz kurulum yapacağız flash bellek ile.
oyunun sorunu olabilir optimize olmayabilir veya ikinizde de olan bir dosya açılmasını engelliyor olabilir

JellyBuM

80+
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
oyunun sorunu olabilir optimize olmayabilir veya ikinizde de olan bir dosya açılmasını engelliyor olabilir
Aynı oyun bende açılıyor, onun adına yazdım daha anlaşılır olması için, onun sistem özellikleri daha düşük onla da alakalı galiba, yarın formattan sonra belli olacak. Format atmaya gerek kalmadan çözüm yöntemi bilen varsa yazabilir konuya.

cr4ck

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
870
İsim
Doğukan
game pass üzerinden doğrula ve onar yaptınız mı?

Peter Parker

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
466
İsim
Berkay Kurt
İlgilendiği Kategoriler
Aynı oyun bende açılıyor, onun adına yazdım daha anlaşılır olması için, onun sistem özellikleri daha düşük onla da alakalı galiba, yarın formattan sonra belli olacak. Format atmaya gerek kalmadan çözüm yöntemi bilen varsa yazabilir konuya.
xboxun öyle bir sıkıntısı olabiliyor sistem gereksinimleri karşılamıyor ve 5 fps den yukarı çıkamıyorsanız olabiliyor

Top Bottom