Sorunu arkadaşım yaşıyor, yarın temiz kurulum yapacağız flash bellek ile.aynısı bende stardew valleyde oluyordu steamdan aldım aynı sıkıntı olmuştu format attım düzeldi ama önemli dosyalar var ise format atmayı önermem belki bilgisayarınız olabilir sorununuz
oyunun sorunu olabilir optimize olmayabilir veya ikinizde de olan bir dosya açılmasını engelliyor olabilirSorunu arkadaşım yaşıyor, yarın temiz kurulum yapacağız flash bellek ile.
Aynı oyun bende açılıyor, onun adına yazdım daha anlaşılır olması için, onun sistem özellikleri daha düşük onla da alakalı galiba, yarın formattan sonra belli olacak. Format atmaya gerek kalmadan çözüm yöntemi bilen varsa yazabilir konuya.oyunun sorunu olabilir optimize olmayabilir veya ikinizde de olan bir dosya açılmasını engelliyor olabilir
xboxun öyle bir sıkıntısı olabiliyor sistem gereksinimleri karşılamıyor ve 5 fps den yukarı çıkamıyorsanız olabiliyorAynı oyun bende açılıyor, onun adına yazdım daha anlaşılır olması için, onun sistem özellikleri daha düşük onla da alakalı galiba, yarın formattan sonra belli olacak. Format atmaya gerek kalmadan çözüm yöntemi bilen varsa yazabilir konuya.