Neler Yeni

XBOX Gamepass Oyunu Tekrar İndiriyor

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,458
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
YKS, İskandinav mitolojisi
Ya abi hayatımda hiç Gamepass kullanmadım, oyunları da kiralamam, satın alırım genelde.
Bu DC Nitro sayesinde gelen Gamepass'i edindim. Girdim öylesine. Ondan sonra dedim millet bundan indiriyor, bende deneyeyim bi.
Oyun indirmeye başladım. Oyun 50 GB idi. indi, inince oynanmaya hazır olması gerek ancak indirmeye direkt yeniden başladı. Ne dosya var ne bi' şey var bi' daha oyunları kiralayan ne olsun.

Benim bu oyunun dosyalarını bulma imkanım var mı? Yok galiba çünkü PC'de alan açılmış, kendisi silinmiş büyük ihtimal.

Doayalar kurduğun yerde WindowsApps klasöründe ama girmek meşakatli

Lestiveryn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
208
İsim
yusuf büyükbayrak
Ya abi hayatımda hiç Gamepass kullanmadım, oyunları da kiralamam, satın alırım genelde.
Bu DC Nitro sayesinde gelen Gamepass'i edindim. Girdim öylesine. Ondan sonra dedim millet bundan indiriyor, bende deneyeyim bi.
Oyun indirmeye başladım. Oyun 50 GB idi. indi, inince oynanmaya hazır olması gerek ancak indirmeye direkt yeniden başladı. Ne dosya var ne bi' şey var bi' daha oyunları kiralayan ne olsun.

Benim bu oyunun dosyalarını bulma imkanım var mı? Yok galiba çünkü PC'de alan açılmış, kendisi silinmiş büyük ihtimal.
Merhaba konu ile alakasız lakin bir sorum olucaktı, ben nitroyu discorda yükledim lakin gamepass kodunu nasıl alacağımı bulamadım, rica etsem yardımcı olur musunuz

Fabrizio Romano

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Merhaba konu ile alakasız lakin bir sorum olucaktı, ben nitroyu discorda yükledim lakin gamepass kodunu nasıl alacağımı bulamadım, rica etsem yardımcı olur musunuz
1657361756754.png

Burada.
Kodunuzu daha önce GamePass kullanılmamış bir Xbox hesabında kullanacaksınız.

Lestiveryn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
208
İsim
yusuf büyükbayrak
Alıntıyı görüntüle
Burada.
Kodunuzu daha önce GamePass kullanılmamış bir Xbox hesabında kullanacaksınız.
Teşekkür ederim, Series Simi satacağım da bu 2 aylık kodu alan kişiye hediye ederim diye düşünüyordum, bulamadığım için üzülmüştüm eyw hocam
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hediye Envanterine bak
Teşekkür ederim, Series Simi satacağım da bu 2 aylık kodu alan kişiye hediye ederim diye düşünüyordum, bulamadığım için üzülmüştüm eyw hocam

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,037
Üyeler
164,603
Son üye
salih0715
Top Bottom