Kolpa kokusu
değer ama senin 45 liran bu riske değer mi onu düşünsoruyu okurken dolandırıldım
xbox sınırsız gamepassi okuyunca dolandırıldım45 TL sınırsız XBOX Gamepass değer mi?
hocam insanlar dolandırılma esprisi yaptıkça satıcının dolandırıcı olmadığını kanıtlayacağınızı düşündüğünüz şeyler yazıyorsunuz, normalde aylık gamepass 30 tl iken sınırsızı 45tl'ye almak sizde değer mi değmez mi?Tanımadığım biri değil yani.
Mesaj otomatik birleştirildi:
SINIRLI STOK! - 7/24 OTOMATİK HIZLI TESLİMAT!
# FLEXCD YURTİÇİ YURTDIŞI OLMAK ÜZERE TOPLAMDA 10.000+ BAŞARILI SATIŞ YAPMIŞ RESMİ BİR ŞİRKETTİR! #
♡ 10.000 Başarılı Sipariş İletimi ♡
♡ %99 Oranında Müşteri Memnuniyet Oranı ♡
Bu ürünümüzü satın aldığınızda;
İçerisinde GamePass Ultimate aboneliği bulunan bir Microsoft hesabına erişim sağlayacaksınız.
Oyunların online modlarına erişim sağlayabilirsiniz.
Bir PC üzerinden erişim sağlanabilir.
Hesaba direkt kendi XBOX hesabınızdan bağlanacağınız için sizi kimse rahatsız edemez, oyundan atılmazsınız ve oyun içi kayıt dosyalarınız silinmez.
Oyunları indirip oyunlara erişiminize kadar bütün adımları sizin için kısa ve öz şekilde anlatacağız. (Kolay ve pratik)
Hesap şirketimize ait olduğundan dolayı sizden geri alınma gibi durumlar ile KESİNLİKLE karşılaşmazsınız. Hesap sonsuza dek sizin ile kalacak olup bilgileri değişmeyecektir.
Bu ürünümüz ömür boyu tarafımızca garantili olup garanti kapsamında SINIRSIZ değişim hakkı sunulmuştur.
Dijital ürünlerde iade yoktur,herhangi bir problemde garanti kapsamında değişim sağlanmaktadır.
Hesap bilgileri değişmemektedir ancak garanti kapsamında sorunsuz bir erişim sağlayacaksınız.
Ayrıyeten herhangi bir problem dahilinde profosyonel ekibimizden teknik destek alabileceksiniz.
Siparişlerinizi kısa bir süre içerisinde kolay ve güvenli bir şekilde teslim alabilirsiniz.
Bizi tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz!
-------------------------------------------------------------------------------
S.S.S:
- Merhaba,ürünleriniz neden bu kadar ucuz acaba?
● Yıllardır bu işleri profesyonel olarak yapıyoruz ve şu ana kadar %99 oranında müşteri memnuniyetiyle 10.000+ başarılı satış süreci yönettik. Yıllardır anlaşma içerisinde olduğumuz tedarikçilerimizden toplu olarak aIım gerçekleştirip en düşük kâr marjlarıyla sizlere sunuyoruz. Fazla ürün satışı gerçekleştirerek kazanç elde ediyoruz.
- Ürünlerinizi beğendim ancak sizlere nasıl güvenebilirim?
● Mağazamızın yorumları üzerinden,daha öncesinde bizleri tercih eden binlerce müşterilerimizin deneyimlerini ve memnuniyetlerini görebilirsiniz.
yalan dolan inanma ucuza kod bul takıl benim gibi. 2 aylık ultimate kod buldum EZ böyle dolandırıcılara para yedirmeyin kankalar45 TL sınırsız XBOX Gamepass değer mi?
DEĞER45 TL sınırsız XBOX Gamepass değer mi?