Neler Yeni

Xbox Gamepass'e Zam Gelebilir!!

Ilar

80+ Bronze
Wall Street Journal etkinliğinde konuşan Microsoft Gaming Yöneticisi Phil Spencer, Xbox için fiyat artışı olacağı imasında bulundu. Xbox’ın ürün ve hizmet fiyatlarının zamlanacağına inandığını söyleyen Spencer, zamanlama konusunda ise “esnek” davranacaklarını dile getirdi.
Yeni fiyatları Aralık veya Kasım ortası gibi açıklayabilirler bence. Ben tedbirimi aldım gücüm yettiği kadarıyla 1 yıllık gamepass üyeliği aldım. Durumu olan arkadaşlar da kaçırmasın derim.

TİTAN.

80+ Platinum
Wall Street Journal etkinliğinde konuşan Microsoft Gaming Yöneticisi Phil Spencer, Xbox için fiyat artışı olacağı imasında bulundu. Xbox’ın ürün ve hizmet fiyatlarının zamlanacağına inandığını söyleyen Spencer, zamanlama konusunda ise “esnek” davranacaklarını dile getirdi.
Yeni fiyatları Aralık veya Kasım ortası gibi açıklayabilirler bence. Ben tedbirimi aldım gücüm yettiği kadarıyla 1 yıllık gamepass üyeliği aldım. Durumu olan arkadaşlar da kaçırmasın derim.
Kanka 1 yıllık nasıl alınıyor ?

Ilar

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kanka 1 yıllık nasıl alınıyor ?
1- Kendi hesabınıza 3 aylık "xbox live gold" alın.
2- Ödeme yaptıktan sonra hesap ayarlarına girip "yinelenen ödemeyi kapat" diyin.
3- yinelenen ödeme kapatılınca az önce 3 aylık live Gold aldığınız ekranda tekrar 3 aylık alım imkanı doğacak.
4- üstte ki maddeyi 4 defa tekrarladığınız da 1 yıllık üyeliğiniz olucak
5- Şimdi 1 aylık ultimate aldığınız an 1 yıllık ultimate üyeliğiniz olmuş olacak.

FR13NDSLX

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,159
İsim
Diyarhan
Arkadaşlar taktik belli 3 aylık live gold alıyorsunuz (kaç tane alırsanız birikiyor) 75₺ ardından en son xbox ultimate alıyorsunuz 45tl dönüşüm tamamlanıyor. Örn : 8 defa live gold aldınız 24 aylık live gold 600tl oluyor sonra 1 aylık xbox ultimate alıyorsunuz 45tl ye 25 Aylık xbox ultimate 645tl oluyor aylık 25tl işte. Zam dan sonra 50tl ye 75tl olucak gamepass
Mesaj otomatik birleştirildi:

2- Ödeme yaptıktan sonra hesap ayarlarına girip "yinelenen ödemeyi kapat" diyin.
3- yinelenen ödeme kapatılınca az önce 3 aylık live Gold aldığınız ekranda tekrar 3 aylık alım imkanı doğacak.
5- Şimdi 1 aylık ultimate aldığınız an 1 yıllık ultimate üyeliğiniz olmuş olacak.
Ultimate i alınca +1 ay oluyor ekstra olarak belirteyim.

• Beğen
Reaksiyonlar: Ilar

thepublicman

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,130
İsim
Kadir
Bu en fazla 3 yıllık olarak alınabiliyordu doğru mu?
Ben 3 yıllık almıştım 6 ay geçti şimdi tekrar 3 yıllık veya 6 aylık alabilir miyim bilen bir arkadaş var mı zam gelmeden süreyi uzatalım :D PC için almıştım

Top Bottom