Eclipse
80+ Bronze
Greentext yapacağım.
-ben ol
-yazın gelmesi beklenen minecraft sürümü için minecraft bedrock edition satın al
-hesaba giriş yap
-minecraft hesabının ismini değiştirmek iste ve xbox ayarlını kurcala
-bulama araştır, bul
-microsoft sana ilk isim değiştirmenin ücretsiz olduğunu söylesin, biraz dikkatli olursan sorun olmadığını düşün
-microsoft yazdığın ismin yanına dört rakam eklesin ve bir çok güncel oyunda yazdığın ismin gözükeceğini söylesin
-düşün, biraz daha düşün
-xbox 360 oyunlarında harften çok rakam içeren ve yazmadığın ismin gözükeceğini düşün
-değişikliği yap, işte başlıyoruz
-browser üzerindeki xbox ismin dahi sonunda dört rakam yazılı isim olsun
-minecraft ismin, oynadığın tek oyun sea of thives ismin, her şeyin yazmadığın o isim olsun
-eski adını almaya çalış
-25 lira ödemeyi görünce geri dön
-ticket aç
-yardımcı olamayacaklarını söylesinler
-sitem et, ağla
-xboxınızı kapatıp açın, hesap değiştirin desinler
-teşekkür et ve görüşmeyi yaptığın kişiye az yıldız ver
-25 lira ödeyerek eski ismine dön
-tebrik ederim
özet yukarıdaki gibidir. yeni birçok oyunda yazdığın ismi göreceksin kısmına güvenerek değiştirdiğim adımı eski haline getirmek için cebimden para ödemek zorunda kaldım. siz aynı hataya düşmeyin.
-ben ol
-yazın gelmesi beklenen minecraft sürümü için minecraft bedrock edition satın al
-hesaba giriş yap
-minecraft hesabının ismini değiştirmek iste ve xbox ayarlını kurcala
-bulama araştır, bul
-microsoft sana ilk isim değiştirmenin ücretsiz olduğunu söylesin, biraz dikkatli olursan sorun olmadığını düşün
-microsoft yazdığın ismin yanına dört rakam eklesin ve bir çok güncel oyunda yazdığın ismin gözükeceğini söylesin
-düşün, biraz daha düşün
-xbox 360 oyunlarında harften çok rakam içeren ve yazmadığın ismin gözükeceğini düşün
-değişikliği yap, işte başlıyoruz
-browser üzerindeki xbox ismin dahi sonunda dört rakam yazılı isim olsun
-minecraft ismin, oynadığın tek oyun sea of thives ismin, her şeyin yazmadığın o isim olsun
-eski adını almaya çalış
-25 lira ödemeyi görünce geri dön
-ticket aç
-yardımcı olamayacaklarını söylesinler
-sitem et, ağla
-xboxınızı kapatıp açın, hesap değiştirin desinler
-teşekkür et ve görüşmeyi yaptığın kişiye az yıldız ver
-25 lira ödeyerek eski ismine dön
-tebrik ederim
özet yukarıdaki gibidir. yeni birçok oyunda yazdığın ismi göreceksin kısmına güvenerek değiştirdiğim adımı eski haline getirmek için cebimden para ödemek zorunda kaldım. siz aynı hataya düşmeyin.