Neler Yeni

Xbox ithalatci vs türkiye garantili??

TahaCel

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,554
İsim
Taha yücel
Xbox alicam ama 3999 veya 4k ya satilan var ithalatci garantili diye bide 4400 4500 e satilan var türkiye garantili buda farkli nelerdir hangisini almak mantikli
Mesaj otomatik birleştirildi:

Xbox series s

Ellie Williams

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,408
İsim
Meriç erbay
Xbox alicam ama 3999 veya 4k ya satilan var ithalatci garantili diye bide 4400 4500 e satilan var türkiye garantili buda farkli nelerdir hangisini almak mantikli

Xbox series s
İthalatçı garantilide satıcının insiyatifine kaldın cihazda bir sorun olursa senden yüklü bir miktar para alıp parçasını değiştirir yada uğraşmaz Türkiye garantilide bir sorun durumunda xbox ilgileniyor.

TahaCel

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,554
İsim
Taha yücel
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
İthalatçı garantilide satıcının insiyatifine kaldın cihazda bir sorun olursa senden yüklü bir miktar para alıp parçasını değiştirir yada uğraşmaz Türkiye garantilide bir sorun durumunda xbox ilgileniyor.
Yani türkiye garantili daha iyi

Ellie Williams

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,408
İsim
Meriç erbay
Yani türkiye garantili daha iyi
Ayn ilk seriler olduğu için cihazda sorun çıkabilir Ps4'ün fat kasalarında olmuştu sana yeni cihaz gönderirler yada tamir ederler en azından ps tarafında böyle xbox tarafındada böyledir.

Kadir_1987

80+ Silver

Xbox series s
İthalatçı Garantili Ürün : Servislik bir durum olduğun da anlayacağınız bir durumdur yani bulaşmayınız.
Bulunduğunuz Ülke Garantili ise : 2 yıl boyunca kafanız servis konusunda herzaman rahat olacaktır.
Ve satmayı düşündüğünüzde de satışınızı kolaylaştırıcı etkenlerdendir.

Saygılar.

Prexint

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Prexint
Xbox da global garanti var . Yani ithalatçılar dan aldığında da adam zaten başka bir ülkeden getirdiği için ithalatçı ile değil de Microsoft ile karşı karşıya kalırsınız . (Diye biliyorum)

Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Furkan Biz
Xbox da global garanti var . Yani ithalatçılar dan aldığında da adam zaten başka bir ülkeden getirdiği için ithalatçı ile değil de Microsoft ile karşı karşıya kalırsınız . (Diye biliyorum)
Ben de bir yerde öyle duymuştum

Top Bottom