M Musluk 80+ Katılım 15 Şubat 2021 Mesajlar 1 Dahası Reaksiyon skoru 0 İsim Altay çelik 15 Şubat 2021 #1 Xbox ım kafayı yedi kendi kendine oyun oynarken profil açıyor oyunlar kasıyor lütfen yardım edin
mahşerin pompacısı 80+ Gold Katılım 4 Ocak 2021 Mesajlar 5,614 En İyi Cevap 1 15 Şubat 2021 #2 Uygunsuz davranış Onu hastaneye götürebilirsin
isikt11 80+ Gold Katılım 23 Mart 2020 Mesajlar 7,406 En İyi Cevap 11 16 Şubat 2021 #3 Musluk yazmış: Xbox ım kafayı yedi kendi kendine oyun oynarken profil açıyor oyunlar kasıyor lütfen yardım edin Devamı için tıklayın... İlk defa böyle bir şey görüyorum. Joystick'te sıkntı olabilir, o yüzden istemeden bir şeyler açıyor olabilir. Ya da eğer kırık Xbox falan kullanıyorsan yazılımsal bir şey olabilir.
Musluk yazmış: Xbox ım kafayı yedi kendi kendine oyun oynarken profil açıyor oyunlar kasıyor lütfen yardım edin Devamı için tıklayın... İlk defa böyle bir şey görüyorum. Joystick'te sıkntı olabilir, o yüzden istemeden bir şeyler açıyor olabilir. Ya da eğer kırık Xbox falan kullanıyorsan yazılımsal bir şey olabilir.