Çözüldü✓ Xbox kolu Marka fark eder mi?

hidoben45

80+
Reaksiyon skoru
3
marketten pil alacaktım fakat istediğim duracell yoktu bende aforce diye bi markanın aa alkalin kalem pilini aldım xbox için iyi mi kalite olarak duracell kadar olmasada iyi midir marka?

Pil buydu:

Ekler

• resim_2024-11-08_180038308.png
    resim_2024-11-08_180038308.png
    83 KB · Hit: 62
Hocam bu marka çok çabuk oksitleniyor.Xbox kolu için şarj edilebilir pil alın parasını 1 yılda çıkarır

Hocam bu marka çok çabuk oksitleniyor.Xbox kolu için şarj edilebilir pil alın parasını 1 yılda çıkarır
valla reis dediğim gibi markette bu vardı başka aradığım yoktu oksitlenmesi kol için tehlikeli mi?

Bende hem Qp marka hemde duracellin şarj edilebilir pilleri var ikiside kaliteli öneririm

marketten pil alacaktım fakat istediğim duracell yoktu bende aforce diye bi markanın aa alkalin kalem pilini aldım xbox için iyi mi kalite olarak duracell kadar olmasada iyi midir marka?

Pil buydu:
Sarj edilebilir pil al bu pillerle cok sinirin bozulur cabuk biterler

sarj edilebilir piller bile iki gun sonra degistirmem gerekebiliyor. tek kullanimliklar 20 li aldim her gun degistiriyodum

Şarj edilebilir benim de tavsiyemdir, 9. Nesil var titreşim kalitesi azalıyor pil bittikçe :)

reis senin bilgin var mı bu aldığım pill in kaç saat kullanabileceğimi
benim piller 1 hafta hatta 2 hafta bile cıkarıyor iki markada
gunde 3 saat falan forza oynarım oyun suresı düşerse haliyle pilin kullanımıda uzar
tavsiyem sarjlı pil almandır

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,169,473
Üyeler
185,736
Son üye
realerw
Geri