Ya PS'de inFamous: Second Son adlı oyun var onu oynamak istiyorum onun dışında PS4 almak istemem için neden yok.
hocam ps4ün deviri bitti xbox series x alın fena değil ps5 ile neredeyse aynı fiyat zaten bence ps5 de alınabilir.Ya PS'de inFamous: Second Son adlı oyun var onu oynamak istiyorum onun dışında PS4 almak istemem için neden yok.
Xbox one serisi bile ps4'e taş çıkartır ps4 gereksiz pahalı ve ülkemizde gereksiz tutan yegane cihazlardan birisi (xbox one x kullanıyorum)Ya PS'de inFamous: Second Son adlı oyun var onu oynamak istiyorum onun dışında PS4 almak istemem için neden yok.
serıes sYa PS'de inFamous: Second Son adlı oyun var onu oynamak istiyorum onun dışında PS4 almak istemem için neden yok.
Ülkemizde tutanmı dedin birader kusura bakmada sen kafadan sıyırıkmısın ps5 kullanıyorum ps4 kullanıcı sayısının xbox series x ve s den bile daha çok olduğuna eminim ps xboxu satışlarda tokatlıyor xbox oyunları bile pse geliyorXbox one serisi bile ps4'e taş çıkartır ps4 gereksiz pahalı ve ülkemizde gereksiz tutan yegane cihazlardan birisi (xbox one x kullanıyorum)