Xbox mu daha mantıklı PS4 mü?

31dennefretederim

Cezalı
80+
Reaksiyon skoru
11
Ya PS'de inFamous: Second Son adlı oyun var onu oynamak istiyorum onun dışında PS4 almak istemem için neden yok.

Xbox one serisi bile ps4'e taş çıkartır ps4 gereksiz pahalı ve ülkemizde gereksiz tutan yegane cihazlardan birisi (xbox one x kullanıyorum)
Ülkemizde tutanmı dedin birader kusura bakmada sen kafadan sıyırıkmısın ps5 kullanıyorum ps4 kullanıcı sayısının xbox series x ve s den bile daha çok olduğuna eminim ps xboxu satışlarda tokatlıyor xbox oyunları bile pse geliyor

Ülkemizde tutanmı dedin birader kusura bakmada sen kafadan sıyırıkmısın ps5 kullanıyorum ps4 kullanıcı sayısının xbox series x ve s den bile daha çok olduğuna eminim ps xboxu satışlarda tokatlıyor xbox oyunları bile pse geliyor
gereksiz tutan bir cihaz değil ama fiyat performansı oldukça kaybetti hem oyun hem konsol bakımından
ps'in tokatlama sebebi xbox'ın game pass'e odaklanması ve parayı ordan vurması

gereksiz tutan bir cihaz değil ama fiyat performansı oldukça kaybetti hem oyun hem konsol bakımından
ps'in tokatlama sebebi xbox'ın game pass'e odaklanması ve parayı ordan vurması
playstation 3. dünya ülkelerinde tutar. onun dışında xbox öndedir. xbox 360 ve ps3 ü karşılaştıran anlar

playstation 3. dünya ülkelerinde tutar. onun dışında xbox öndedir. xbox 360 ve ps3 ü karşılaştıran anlar

Most-Popular-Console-for-every-Country-1024x576.png

Aynen
xbox 360 xbox'ın bana göre en rekabetçi konsoluydu ondan sonra çok bozdular . Rekabetten çıktılar

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,592
Üyeler
183,141
Son üye
jango
Geri