B berk. 80+ Katılım 26 Mart 2020 Mesajlar 57 Dahası Reaksiyon skoru 19 İsim Barın Berk 3 Ekim 2020 #1 xbox one s aldım ama kulak için Bluetooth kulaklığımı nasıl baglicagimi bulamadım bilgisi olan yazarsa sevinirim
xbox one s aldım ama kulak için Bluetooth kulaklığımı nasıl baglicagimi bulamadım bilgisi olan yazarsa sevinirim
Jack321 80+ Bronze Katılım 17 Kasım 2020 Mesajlar 728 Dahası Reaksiyon skoru 287 Konum Mars İsim Selçuk 21 Kasım 2020 #2 Bağlayamiyoruz diye biliyorum
N Nachi 80+ Platinum Katılım 20 Kasım 2020 Mesajlar 9,994 21 Kasım 2020 #3 berk. yazmış: xbox one s aldım ama kulak için Bluetooth kulaklığımı nasıl baglicagimi bulamadım bilgisi olan yazarsa sevinirim Devamı için tıklayın... Bağlanmaz bence Xbox özel kulaklık olmalı Örneğin bu; HS75 XB WIRELESS Gaming Headset The CORSAIR HS75 XB WIRELESS Gaming Headset for Xbox Series X, Xbox Series S and Xbox One is equipped with a fully detachable microphone, immersive Dolby Atmos®, and direct connection to your console without a wireless adapter. www.corsair.com
berk. yazmış: xbox one s aldım ama kulak için Bluetooth kulaklığımı nasıl baglicagimi bulamadım bilgisi olan yazarsa sevinirim Devamı için tıklayın... Bağlanmaz bence Xbox özel kulaklık olmalı Örneğin bu; HS75 XB WIRELESS Gaming Headset The CORSAIR HS75 XB WIRELESS Gaming Headset for Xbox Series X, Xbox Series S and Xbox One is equipped with a fully detachable microphone, immersive Dolby Atmos®, and direct connection to your console without a wireless adapter. www.corsair.com