Peki bana ne gibi fayda veya zarar sağlar buSanırım all digitalde cdli oyun kullanılamıyor.
Ne olabilir yani basit birinde kutulu oyun ve bluray cdleri çalışıyor birinde ise disk okuyucusu yok.Peki bana ne gibi fayda veya zarar sağlar bu
Yani demek istediğim depolama anlamındaNe olabilir yani basit birinde kutulu oyun ve bluray cdleri çalışıyor birinde ise disk okuyucusu yok.
gblerini yazmamışsın ki nereden bileyim.Yani demek istediğim depolama anlamında
İkiside 1 tbgblerini yazmamışsın ki nereden bileyim.
O zaman farkları sadece disk okuyucu olur kutulu oyun alamazsın bence all digital alma.İkiside 1 tb
Bende ps4 var hiç kutulu oyunum yok ama yine de biri geliyor biri bir şeyi bir süreliğine sana veriyor (eğer şanslıysan hediye ediyor ama ben şanslı değilim.) falan o yüzden iyi bence eğer cdli film alıyorsan da iyi.All digital da düşünülebilir, eğer fiyat farkı çoksa. Zaten Türkiye'de kutulu Xbox oyun piyasası yok gibi bir şey.
Bende ps4 var hiç kutulu oyunum yok ama yine de biri geliyor biri bir şeyi bir süreliğine sana veriyor (eğer şanslıysan hediye ediyor ama ben şanslı değilim.) falan o yüzden iyi bence eğer cdli film alıyorsan da iyi.
İşte kutulu pahalı diye dijitale yöneldim psn kardeşliği ile bi şeyler deniyoruz bir oyun 400tl olmuş. İndirimsiz oyun alınmıyor.Valla küçük bir PS oyun koleksiyonum var. Hepsini oynadım bitirip rafa koydum da noldu, süs gibi duruyor açıkçası. Kitaplıkta dekor oldu.
İşte kutulu pahalı diye dijitale yöneldim psn kardeşliği ile bi şeyler deniyoruz bir oyun 400tl olmuş. İndirimsiz oyun alınmıyor.