Neler Yeni

Xbox One S vs Steelseries Stratus Duo Controller

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Mehmet ATEŞ
Instagram
atessavage
Steam
atessavage
Twitter
atessavage
Facebook
-
Hey! Dostlarım. Soru belli sizce hangi controller ? Her bakımdan değerlendirin. Sağlamlık ,performans... Yorumlarınızı bekliyorum. <3

maitres23

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
Yiğit
Xbox one controllerim var 2 yıldır en ufak eskime olmadı steelseriesin de kulaklığını kullanıyorum onda da eskime görmedim 😀 bence hangisi tasarım olarak hoşuna gidiyorsa onu al

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Mehmet ATEŞ
Instagram
atessavage
Steam
atessavage
Twitter
atessavage
Facebook
-
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Xbox one controllerim var 2 yıldır en ufak eskime olmadı steelseriesin de kulaklığını kullanıyorum onda da eskime görmedim 😀 bence hangisi tasarım olarak hoşuna gidiyorsa onu al
Kankam teşekkür ederim yorumun için. Bir şey soracağım. Xbox controllerın hangi rengi var sende ? Şimdi ben pille uğraşmak istemediğim için Xbox controllerı android şarj kablosuyla laptopa bağlayıp rahat rahat oynamak istiyorum. Sadece beyaz olanda oluyor bu olay falan dediler. Seninki hangi renk ve bu dediğim olay oluyor mu sende ?

maitres23

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
Yiğit
Kankam teşekkür ederim yorumun için. Bir şey soracağım. Xbox controllerın hangi rengi var sende ? Şimdi ben pille uğraşmak istemediğim için Xbox controllerı android şarj kablosuyla laptopa bağlayıp rahat rahat oynamak istiyorum. Sadece beyaz olanda oluyor bu olay falan dediler. Seninki hangi renk ve bu dediğim olay oluyor mu sende ?
bende beyazı da var battlefield 5 edition da ikisinde de problem yaşamadım

maitres23

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
Yiğit
Kablolu bir şekilde oynuyorsun yani?
Şu an elimde bilgisayar yok deneyemem ama windows işletim sistemi(burda tam bilgim yok belki w7de çalışmayabilir)taktığın an algılıyor gamepadi
Mesaj otomatik birleştirildi:

flood olacak ama arkadaşlara yardımcı olayım bizzat xboxın sitesinden buldum

Ekler

• Xbox-Kumanda-2.jpg
    Xbox-Kumanda-2.jpg
    327.8 KB · Hit: 127

ZandalphoNN

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
430
İsim
Kutay Yasin Yalçın
Hey! Dostlarım. Soru belli sizce hangi controller ? Her bakımdan değerlendirin. Sağlamlık ,performans... Yorumlarınızı bekliyorum. <3
Xbox one controllerim 5 yıllık gram eskime yok
Mesaj otomatik birleştirildi:

Renk farketmez aynı kumanda

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,037,084
Üyeler
164,432
Son üye
Parola505
Top Bottom