Kankam teşekkür ederim yorumun için. Bir şey soracağım. Xbox controllerın hangi rengi var sende ? Şimdi ben pille uğraşmak istemediğim için Xbox controllerı android şarj kablosuyla laptopa bağlayıp rahat rahat oynamak istiyorum. Sadece beyaz olanda oluyor bu olay falan dediler. Seninki hangi renk ve bu dediğim olay oluyor mu sende ?Xbox one controllerim var 2 yıldır en ufak eskime olmadı steelseriesin de kulaklığını kullanıyorum onda da eskime görmedim bence hangisi tasarım olarak hoşuna gidiyorsa onu al
bende beyazı da var battlefield 5 edition da ikisinde de problem yaşamadımKankam teşekkür ederim yorumun için. Bir şey soracağım. Xbox controllerın hangi rengi var sende ? Şimdi ben pille uğraşmak istemediğim için Xbox controllerı android şarj kablosuyla laptopa bağlayıp rahat rahat oynamak istiyorum. Sadece beyaz olanda oluyor bu olay falan dediler. Seninki hangi renk ve bu dediğim olay oluyor mu sende ?
Şu an elimde bilgisayar yok deneyemem ama windows işletim sistemi(burda tam bilgim yok belki w7de çalışmayabilir)taktığın an algılıyor gamepadiKablolu bir şekilde oynuyorsun yani?
Xbox one controllerim 5 yıllık gram eskime yokHey! Dostlarım. Soru belli sizce hangi controller ? Her bakımdan değerlendirin. Sağlamlık ,performans... Yorumlarınızı bekliyorum. <3
Renk farketmez aynı kumandaKankam teşekkür ederim yorumun için. Bir şey soracağım. Xbox controllerın hangi rengi var sende ? Şimdi ben pille uğraşmak istemediğim için Xbox controllerı android şarj kablosuyla laptopa bağlayıp rahat rahat oynamak istiyorum. Sadece beyaz olanda oluyor bu olay falan dediler. Seninki hangi renk ve bu dediğim olay oluyor mu sende ?