ps4 ün kolu bana göre xbox koluna göre daha işlevsel, fifa pes için xbox kolu biraz hantal kalıyor, bu fark için bile ps4 alınır, zaten ps4 2. eli hızlı, alımı satımı kolay, xbox almak için sebep yokElimde zaten iyi bir bilgisayarım var ben sadece taşıması kolay diye bir konsol alayım dedim. Birde fifa pes falan oynarım diye düşünüyorum
Tamamdır hocam solun. Slim olan modellerden düşünüyorum alırken neye dikkat etmeliyim sizce?ps4 ün kolu bana göre xbox koluna göre daha işlevsel, fifa pes için xbox kolu biraz hantal kalıyor, bu fark için bile ps4 alınır, zaten ps4 2. eli hızlı, alımı satımı kolay, xbox almak için sebep yok
2216 kasa son sürüm, arkasında güvenlik etiketi var, onun açılmamış (tamir olmamış) olması önemli, bide hdmi takılıyken soketini çok zorlamadan hafif oynatınca görüntü gitmiyorsa sıkıntı yoktur, cd romu test etmek biraz zor olabilir aldığın kişide cd li oyun yoksa, varsa onuda 3-5 kez tak çıkar ile denemek gerekli, fan sesi içinde ağır bir oyun lazımTamamdır hocam solun. Slim olan modellerden düşünüyorum alırken neye dikkat etmeliyim sizce?
Tamam hocam çok teşekkür ederim yardımınız için. İyi aksamlar.2216 kasa son sürüm, arkasında güvenlik etiketi var, onun açılmamış (tamir olmamış) olması önemli, bide hdmi takılıyken soketini çok zorlamadan hafif oynatınca görüntü gitmiyorsa sıkıntı yoktur, cd romu test etmek biraz zor olabilir aldığın kişide cd li oyun yoksa, varsa onuda 3-5 kez tak çıkar ile denemek gerekli, fan sesi içinde ağır bir oyun lazım
-kollardada tuşlar test edilmeli, ondada güvenlik etiketi var mı tam bilmiyorum, ayrıca kolda drifting yani düz yolda yürürken analog sağa sola kendiliğinden çekmiyorsa sıkıntı yoktur, tuşlarında testi için yazı ekranı açarak orda çoğu butonu kullanabilirsiniz