Neler Yeni

Xbox oyun kolu mu yoksa ps dualsense kolu mu? (pc)

Zeija

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Ercan
Yarın yeni kol sipariş edeceğim xbox nesil 9 ve yeni çıkan dualsense mi sipariş edeyim? Bazı yerde dualsense pc için sorunlar yaşanıyormuş bende xbox'a yanaştım doğru mu?

EnesReks

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
Enes
İlgilendiği Kategoriler
pc
Instagram
enesreks
pc için en güzeli xbox kontrolcüsü

Arda22

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,965
İsim
Arda
İlgilendiği Kategoriler
Hazır Sistem Konularına etiketlerseniz sevinirim :)
Steam
Lionn!
Discord
Mostafa Mohamed 9932
Yarın yeni kol sipariş edeceğim xbox nesil 9 ve yeni çıkan dualsense mi sipariş edeyim? Bazı yerde dualsense pc için sorunlar yaşanıyormuş bende xbox'a yanaştım doğru mu?
2 tane dualsensim var elime xbox kontrolcüsüde geçti benim şahsi tercihim dualsesnse çünkü ps oyunlarında özelliklerinide kulanabiliyorsunuz

Knnmw

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,401
İsim
Kaan
Özellikli oyun oynucam ben diyorsan dualsense al. Özellikli dediğimde bazı ps oyunlarında yukarıdaki arkadaşın dediği gibi jiroskop falan var diye biliyorum ancak pcde xbox daha iyi.

Zeija

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Ercan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Özellikli oyun oynucam ben diyorsan dualsense al. Özellikli dediğimde bazı ps oyunlarında yukarıdaki arkadaşın dediği gibi jiroskop falan var diye biliyorum ancak pcde xbox daha iyi.
Hocam fifa pes veya hikaye icin kullanacağım şöyle düşündüm game pass da üye olup dualsense uyumlu çalışır mı?

Sekibayashi

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
dualsense kullanıyorum ben ama genel olarak pc de xbox kolu daha iyi olur

Enescobar

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Enes
Xbox kullanıcısıyım ergonomisi falan olsun kol gerçekten kaliteli olduğunu belli ediyor ama bir kronik sorunu var bir sure kullandıktan sonra rt tuşunda yapışma oluyor çözümü internette mevcut.

ThEagles

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
337
İsim
Berk
İki kolu da kullanmış biriyim. Ergonomik olarak Xbox, alışkanlık olarak ps kolu. Eğer alışırım dersen Xbox kolunu al. Ben alışamadım, dualsense aldım. uyumluluk olmayan oyunlarda ds4 ile çalıştırıp Xbox kolu gibi görüyor, her oyunda çalışır.

Zeija

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Ercan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Top Bottom