şahin doğan
80+ Platinum
Evet. Hangi firma getiriyorsa o firmaya garantiye gönderiyorsun.Bozuldugunda bisi oldugunda sanami gonderecem yaptirman icin
Evet. Hangi firma getiriyorsa o firmaya garantiye gönderiyorsun.Bozuldugunda bisi oldugunda sanami gonderecem yaptirman icin
Ozm ithalatçı garantili almak daha iyi olmazmı hem 1000-1200tl daha ucuzEvet. Hangi firma getiriyorsa o firmaya garantiye gönderiyorsun.
Aynen öyle mahalle telefoncusu usulü. O yüzden fark azsa disbirtör alın.Bozuldugunda bisi oldugunda sanami gonderecem yaptirman icin
O firmanın garantisine güveniyorsan alınır.Ozm ithalatçı garantili almak daha iyi olmazmı hem 1000-1200tl daha ucuz
İthalatçı garantili bu
Evet..İthalatçı garantili bu
Oyunlar ücretsiz diye biliyorum bende ama garanti konusunda Microsoft Türkiye den direk garantili olması bence 1000 TL eder diye dusunuyorum malum kollar hemen bozuluyorEvet..
Bide yanında 3 oyun hediye
Mesaj otomatik birleştirildi:
Fortnite ücretsiz degilmiydi
Playstation dahamı iyidirOyunlar ücretsiz diye biliyorum bende ama garanti konusunda Microsoft Türkiye den direk garantili olması bence 1000 TL eder diye dusunuyorum malum kollar hemen bozuluyor
Şimdi iyidir kötüdür çok karşılaştırılacak konsollar değil Series s daha f/p gibi daha uygun bir konsolPlaystation dahamı iyidir