Xbox Series S alınır mı ? Gta 6

O konsolun tek olayı oyunların optimize edilmesi zaten, yoksa RX 580 bile 6TFLOP iken bu konsol 4TFLOP GPU ile hiçbir şey oynatamazdı.
Evet biliyorum hocam allshtan optimize ediliyor birde microssoftun series x e çıktıysa s ede çıkacak politikası muazzam

ps5 bile max 30fps verecek ancak ps5 pro 60fps (görebilecek). Series S için durumlar çok vahim. 720Pden 1080Pye upscale yapılıp birşekilde 30 fps yapılır veya rockstar,xbox işin içinden çıkamayıp series S'e çıkartamaz gta 6'yı

ben olsam amaç gta 6 ise ya çıktığında 1 ay kiralar oynarım pc çıkınca oynarım veya çıkmadan önce ps5 alırdım en azından kesin çıkıyor ve kesin 30 fps oynattırır

ps5 bile max 30fps verecek ancak ps5 pro 60fps (görebilecek). Series S için durumlar çok vahim. 720Pden 1080Pye upscale yapılıp birşekilde 30 fps yapılır veya rockstar,xbox işin içinden çıkamayıp series S'e çıkartamaz gta 6'yı
Sacma internetteki bilgilerle yazilmis yorum, Series S'te cikacak 30fps alicak konsol.

Tuhaf ve karışık durumlar ya

İşlemci aynı nasıl olsa gerekirse grafiği de 540P yapar yine çıkarırlar öyle çıkan çok oyun var zaten Series S için, FSR ile upscale ediyorlar nasıl olsa.

Sacma internetteki bilgilerle yazilmis yorum, Series S'te cikacak 30fps alicak konsol.
30 fps çıkacak onu biliyoruz da nasıl bir durumda çıkacak series s çok güçsüz bir konsol ps4 rakibi bir konsol ps5 veya series X ile arasında dağlar kadar fark var bukadar farkı nasıl kurtaracak birde aynı fpsi hedefliyor firma ps5 ile series S için

İşlemci aynı nasıl olsa gerekirse grafiği de 540P yapar yine çıkarırlar öyle çıkan çok oyun var zaten Series S için, FSR ile upscale ediyorlar nasıl olsa.
Aynen oyle zamaninda PS3'te 1080p destegi vardi oyunlarin hepsi 720p de aciyordu sen goruntu ayarlarindan zorla 1080p secmezsen ve sectigin halde 720p acilan oyunlar yine vardi.

series s tarafında patlayabilir yani oyun onu diyorum ki bence series S'e çıkmaması gereken bir oyun fazla büyük bir oyun o konsol için gereksiz ısınmalar hatalar kasmalar çökmeler kaçınılmaz olur

30 fps çıkacak onu biliyoruz da nasıl bir durumda çıkacak series s çok güçsüz bir konsol ps4 rakibi bir konsol ps5 veya series X ile arasında dağlar kadar fark var bukadar farkı nasıl kurtaracak birde aynı fpsi hedefliyor firma ps5 ile series S için
O halde en iyisi ps5 almak

PS4 Pro'dan daha guclu bir konsol arkasinda kocaman Rockstar ve Microsoft var rahat hallolur. Suan asiri gereksiz dusuruyorsunuz Series S'i kagit uzerindeki yazilanlari ile gayet guclu konsol. O optimizasyon sayesinde rahatlikla oynanir bir de sadece GTA 6 icin alacak arkadas benim gibi. Bende suan ya Series S dunuyorum yada PS5 Pro ya en dibi alicam yada en ustu, arkadas bir erasmusa gidip Polonya'dan fiyat bilgisi versin, bakicaz artik nasipte varsa cekicez.

bence kesinlikle ps5 tarafından gidin series S artık eskidi ps4 bile tarihi eser haline geldi sony yeni exclusive çıkart(A)mıyor series S riskli çok
Yada oyun çıkınca bi bakmak gerek fiyatlar artabilir ama cash ayarlarsanm kesinlikle ps5 alcam

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,088
Üyeler
183,946
Son üye
AgonXs
Geri