Xbox Series S alınır mı ? Gta 6

PS4 Pro'dan daha guclu bir konsol arkasinda kocaman Rockstar ve Microsoft var rahat hallolur. Suan asiri gereksiz dusuruyorsunuz Series S'i kagit uzerindeki yazilanlari ile gayet guclu konsol. O optimizasyon sayesinde rahatlikla oynanir bir de sadece GTA 6 icin alacak arkadas benim gibi. Bende suan ya Series S dunuyorum yada PS5 Pro ya en dibi alicam yada en ustu, arkadas bir erasmusa gidip Polonya'dan fiyat bilgisi versin, bakicaz artik nasipte varsa cekicez.
series S O kadar da güçsüz değil ancak rockstar rdr2den sonra çıtayı çok yukarı çıkarttı ray tracingler kaplama kaliteleri oyun boyutu derken series S nispeten güçsüz kalıyor bu oyun için X'e gelen her oyun S'e de gelmesi zorunda olduğundan dolayı firma uğraşıyor zorunlu olmasa o konsola çıkartmazlar uğraşmazlar okadar optimizasyon için

series s tarafında patlayabilir yani oyun onu diyorum ki bence series S'e çıkmaması gereken bir oyun fazla büyük bir oyun o konsol için gereksiz ısınmalar hatalar kasmalar çökmeler kaçınılmaz olur
bir şey olmaz, yapımcıları zorlayan tek konu 10GB RAM olması o cihazda. PS5 ve XSX de 16GB var onu da çözünürlük düşürüp kaliteyi kısıp falan halletmeye çalışıyorlar genelde. Ama en azından 12GB olsaymış üreticiler daha rahat ederdi.

Isınma hata kasma falan asla olmaz sadece GPU berbat olduğu için görüntü kalitesi berbat olur.

series S O kadar da güçsüz değil ancak rockstar rdr2den sonra çıtayı çok yukarı çıkarttı ray tracingler kaplama kaliteleri oyun boyutu derken series S nispeten güçsüz kalıyor bu oyun için X'e gelen her oyun S'e de gelmesi zorunda olduğundan dolayı firma uğraşıyor zorunlu olmasa o konsola çıkartmazlar uğraşmazlar okadar optimizasyon için
Hocam Rockstardan bahsediyoruz, ugrasmaz veya cikartmaz asiri sacma, suan sony ile calismalarinin sebebi en guclu konsol onlarda ve sony tarafi 60 fps istiyor ki gercekten guclu oldugunu kanitlayip boyle bir oyunu 60fps calistirabiliyoruz desin diye, bu xbox tarafini umursamadiklarini anlamina gelmiyor oyle bir optimizasyon yaparlarki RTX zaten acmicaklar daha GTA 5'te yok Series S icin RTX. Bu yuzden 30FPS normal ayarlada miss gibi oynatir.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ana ayarlari yani doku ve golgeyi yukarida tutarlar incik boncuk ayari kisarlar mantik basit grafik tarafinda geri kalaninda ise rockstar hunerleri zaten.

bence kesinlikle ps5 tarafından gidin series S artık eskidi ps4 bile tarihi eser haline geldi sony yeni exclusive çıkart(A)mıyor series S riskli çok
1753836814782.webp

1753836825535.webp

Hmm

Kedi uzanamadigi ciger meselesi, sadece GTA 6 oynacak biri icin yeter de artar ya fazlasina gerek yok sonra zaten PC tarafinda yuksek grafik ve kare hizlarinin tadini cikarirsin. Fazla para verme bence, Yurt disindan almiyacak veya ikinci ele yonelmiyeceksen, Xbox Serie S al gec derim sahsi fikrim.
PC'nin yanına NBA ve Fifa oynamak için kolsuz cihazı 5.5K'ya aldım. İki oyunda da pc ye göre optimizasyon olarak çok önde. Konsoldan memnunum ama ağır oyunlardaki performansı tartışılır tabii. Böyle bir aleti bu fiyatlara alabilirken hala yok kötü yok performanssız diyenler ne yaşıyor acaba.

Kedi uzanamadigi ciger meselesi, sadece GTA 6 oynacak biri icin yeter de artar ya fazlasina gerek yok sonra zaten PC tarafinda yuksek grafik ve kare hizlarinin tadini cikarirsin. Fazla para verme bence, Yurt disindan almiyacak veya ikinci ele yonelmiyeceksen, Xbox Serie S al gec derim sahsi fikrim.
Pc de zaten iyi oynanır konsoldada hikayeyi deneyimlersin bence

2 gün eski işte 😀

Şaka bir yana Series S konsol dünyasının en büyük facialarından biri olabilir. Fikir güzel ama uygulaması berbattı.
xbox konsol alınmaz bana göre PC ile aynı çünkü aynı parayı ver sistem al eğer exclusive+oyunlara erken erişim istiyorsan ps5 alırsın gta 6yı çatır çatır oynarsın series S biraz zorlama bana göre X mesela tam yerinde bir konsol Sden bariz anlamda güçlü

eskididen kastığım güç olarak yıl olarak 1080ti var 8 yaşında taş gibi kart sorun neye rakip nasıl durumda olduğu series S X'in kardeşi olarak üretildi PS5 ise yepyeni bir jenerasyon olarak üretildi
Series S 1440p (Upscaled) Quality Mode 60fps verirken, 1080Ti 1440p (upscaled by FSR2 Quality) High ayarlarda 50fps veriyor.

2 gün eski işte 😀

Şaka bir yana Series S konsol dünyasının en büyük facialarından biri olabilir. Fikir güzel ama uygulaması berbattı. Şuan yeni nesil konsolların gücünün hala tam olarak kullanılamamasının sorumlusu bu konsol cidden, GTA6 yapımında bile şu konsol yüzünden bazı özelliklerden vazgeçilmiş olabilir.
işte onu anlatıyorum series S okadar güçlü bir konsol değil en düşük grafik 720P upscalede bence gerek var mı? konsol hayatında benzer kalitede oyun görmemiş zorlanmamış bile

xbox konsol alınmaz bana göre PC ile aynı çünkü aynı parayı ver sistem al eğer exclusive+oyunlara erken erişim istiyorsan ps5 alırsın gta 6yı çatır çatır oynarsın series S biraz zorlama bana göre X mesela tam yerinde bir konsol Sden bariz anlamda güçlü
Tum konsollar PC ile ayni ki hangi oyun gelmedi neredeyse hepsi geldi ben bu yuzden konsolu biraktim PS1,2 ve 3 vardi sonra PC'ye sardim derken geri donucektim konsola donmedim, Epic Games'te suan tum konsol oyunlarini satin aldim oynayip bitiriyorum. Erken erisim icin cok mantikli ama dedigin gibi.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,158,092
Üyeler
183,947
Son üye
thefaal
Geri