Xbox Series S alınır mı ? Gta 6

Xbox anlasmayi yapti yapacak bir sey yok adamlar Series S satsin ve alanlari da korumaya almak icin buyuk adim attilar, firmalarda ona gore adim aticaklar. Xbox bence dogru olani yapti ama Rockstar her turlu bu isin icinden cikar merak etmeyin o kadar hisse aldik :D
xboxın X'e geliyorsa S'e de gelmesi zorunlu muhabbeti yüzünden bunlar

Evet onu diyorum zaten X'e her turlu gelicek oyunlar hem yeni gen hem de guclu bu yuzunden her turlu X'e geliyorsa S'e de gelsin dedi adamlar :D yeni konsollari gorene kadar durum boyle de bunlar yeni konsollarinda da boyle yapar artik iyi alismislardir

Evet onu diyorum zaten X'e her turlu gelicek oyunlar hem yeni gen hem de guclu bu yuzunden her turlu X'e geliyorsa S'e de gelsin dedi adamlar :D yeni konsollari gorene kadar durum boyle de bunlar yeni konsollarinda da boyle yapar artik iyi alismislardir
Olan X alana oluyor işte 😀

30 fps çıkacak onu biliyoruz da nasıl bir durumda çıkacak series s çok güçsüz bir konsol ps4 rakibi bir konsol ps5 veya series X ile arasında dağlar kadar fark var bukadar farkı nasıl kurtaracak birde aynı fpsi hedefliyor firma ps5 ile series S için
Abicim sen şaka mısın. Ps4 rakibi olan xbox one s doğru konsoldan bahsettiğimize emin değilim series eskidi ps5 al diyon bi de. Sanki jenerasyon farkı var arada. Ps4 1.6 tflopsla nasıl series s rakibi oluyo onu da ayrı açıkla
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

PC'nin yanına NBA ve Fifa oynamak için kolsuz cihazı 5.5K'ya aldım. İki oyunda da pc ye göre optimizasyon olarak çok önde. Konsoldan memnunum ama ağır oyunlardaki performansı tartışılır tabii. Böyle bir aleti bu fiyatlara alabilirken hala yok kötü yok performanssız diyenler ne yaşıyor acaba.
Dalga geçiyolar resmen şu bütçede alcağın ikinci el sistem bile şu oyunlaeı oynatamaz. Parası olana iyi konsolu herkes yapar gel bide bütçesi olmayanlar için konsol üretmeye çalış oyun yapımcılarını da buna ikna et. Adamlar harbi büyük iş yapıyor umarım bu 250dolara konsol üretme işinden vazgeçmezler

Son düzenleme:
xbox konsol alınmaz bana göre PC ile aynı çünkü aynı parayı ver sistem al eğer exclusive+oyunlara erken erişim istiyorsan ps5 alırsın gta 6yı çatır çatır oynarsın series S biraz zorlama bana göre X mesela tam yerinde bir konsol Sden bariz anlamda güçlü
İkisinin de oyunları pc de var. Gelmeyede devam edecek. Bu mantıkla pc si olan asla konsol almamlı. Ama pc her eve lazım. Herkes ilk önce pc alır zaten. Pc nin yanına alınan konsol tek bütçe de olmamalı özellikle bizim gibi berbat ekonomili ülkelerde

Abicim sen şaka mısın. Ps4 rakibi olan xbox one s doğru konsoldan bahsettiğimize emin değilim series eskidi ps5 al diyon bi de. Sanki jenerasyon farkı var arada. Ps4 1.6 tflopsla nasıl series s rakibi oluyo onu da ayrı açıkla

Dalga geçiyolar resmen şu bütçede alcağın ikinci el sistem bile şu oyunlaeı oynatamaz. Parası olana iyi konsolu herkes yapar gel bide bütçesi olmayanlar için konsol üretmeye çalış oyun yapımcılarını da buna ikna et. Adamlar harbi büyük iş yapıyor umarım bu 250dolara konsol üretme işinden vazgeçmezler
Cevap vermeye bile değmez boşa yorma kendini.

Sonuca gelirsek gta 6 için series s alınmaz cünki çoğu özellikten feragat edilmiş olacak

O zaman alabilirsiniz hocam bende Siyah yenilenmis modelini dusunuyorum 1TB, yenilenmisleri arastirdim bu telefon piyasasi gibi degil, direkt olarak microsofttan cikma bunlar diye biliyorum, cunku yenileyen bir firma vs. yok ama telefonda cok fazla firma var bu onun gibi degil ve Yenilenmis Siyahlar 1TB, hatta siyahin zaten 500GB olani yok zaten.

Buradan bakabilirsiniz benim favorilerimde
Yenilenmiş series s e 20k verene kadar ps5 alırsın ne anlamı kaldı hocam🤣

series s tarafında patlayabilir yani oyun onu diyorum ki bence series S'e çıkmaması gereken bir oyun fazla büyük bir oyun o konsol için gereksiz ısınmalar hatalar kasmalar çökmeler kaçınılmaz olur

Öyle bir durum yok işte. Microsoft'un politikası gereği Series X'e çıkan her oyun Series S'e de çıkmak zorunda. Bu yüzden Series S'e optimize edilemediği için Baldur's Gate III geç ve bölünmüş ekran olmadan geldi. Black Myth Wukong hâlâ gelecek.

Sonuca gelirsek gta 6 için series s alınmaz cünki çoğu özellikten feragat edilmiş olacak

Evet aynen öyle. Oyun bir şekilde çıkacak zaten ama nasıl olacak?

Yenilenmiş series s e 20k verene kadar ps5 alırsın ne anlamı kaldı hocam🤣
Yurtdışındaki adam için belki 200 250 dolar fark olabilir series S ile ps5 arasında ama trde aradaki fark 2-3K Allah aşkına kim 2-3Kdan kısıp gidip series S alır kendinizi kandırmayın. S gta 6 için yeterli güçte donanımda değil yok ordan kıs kaplama kalitesi düşür vram için kıs. bundan 2-3 sene önce aldıysan evde kenarda varsa git çatır çatır oyna gta 6'nı ancak şuanda alınması mantıklı bir konsol değil xbox exclusiveleri ortada adamlar sonynin getir götürünü yapıyorlar(DI) artık onuda yapamıyorlar xbox konsol almak şuan çok mantıksız fiyat olarak da avantajsız oyunlar olarak da ellerinde S olanlar savunuyorlar S böyle iyi şöyle iyi diye, gta 6 çıktığında bakacağız 19.739TL'lik konsol ne kadar iyi açacak çıkacak oyunu birde diğer taraftan 23209TL'lik PS5 nasıl açacak oyunu...

Yurtdışındaki adam için belki 200 250 dolar fark olabilir series S ile ps5 arasında ama trde aradaki fark 2-3K Allah aşkına kim 2-3Kdan kısıp gidip series S alır kendinizi kandırmayın. S gta 6 için yeterli güçte donanımda değil yok ordan kıs kaplama kalitesi düşür vram için kıs. bundan 2-3 sene önce aldıysan evde kenarda varsa git çatır çatır oyna gta 6'nı ancak şuanda alınması mantıklı bir konsol değil xbox exclusiveleri ortada adamlar sonynin getir götürünü yapıyorlar(DI) artık onuda yapamıyorlar xbox konsol almak şuan çok mantıksız fiyat olarak da avantajsız oyunlar olarak da ellerinde S olanlar savunuyorlar S böyle iyi şöyle iyi diye, gta 6 çıktığında bakacağız 19.739TL'lik konsol ne kadar iyi açacak çıkacak oyunu birde diğer taraftan 23209TL'lik PS5 nasıl açacak oyunu...
Harfi harfine katılıyorum hocam bir de yenilenmiş atmışlar öneri olarak sıfır bile değil 2. el🤣Bence de muhtemelen çok zorlanır gta6 da ps5 bile anca 30fps açar optimizasyonu iyi yaparlarsa.

Ben series s ilk çıktığı zaman ps5 fiyatının 3 te biri fiyatına almıştım o zaman için gayet mantıklıydü hatta ps5 piyasada yok karaborsadaydı hatırlarsınız.Bir süre kullandım kötü değildi performansı ama depolama alanı da çok azdı.Kısacası ps5 ile kıyaslanamaz.

Aynen oyle zamaninda PS3'te 1080p destegi vardi oyunlarin hepsi 720p de aciyordu sen goruntu ayarlarindan zorla 1080p secmezsen ve sectigin halde 720p acilan oyunlar yine vardi.
reis bende ps5 pro alıyım diyom hem gta 6 için hemde diğer oyunları oynamak için 120hz monitör yeterlimi birde ps5 ps5 slim ps5 pro farkı ne aga

Harfi harfine katılıyorum hocam bir de yenilenmiş atmışlar öneri olarak sıfır bile değil 2. el🤣Bence de muhtemelen çok zorlanır gta6 da ps5 bile anca 30fps açar optimizasyonu iyi yaparlarsa.

Ben series s ilk çıktığı zaman ps5 fiyatının 3 te biri fiyatına almıştım o zaman için gayet mantıklıydü hatta ps5 piyasada yok karaborsadaydı hatırlarsınız.Bir süre kullandım kötü değildi performansı ama depolama alanı da çok azdı.Kısacası ps5 ile kıyaslanamaz.
reis fly teknoloji güvenlimi

Sıfır Series S almak saçmalık zaten, alıcısı çok az olduğu için 7-8 bin bandına ikinci elden satanlar var alan oradan alıyor.

reis bende ps5 pro alıyım diyom hem gta 6 için hemde diğer oyunları oynamak için 120hz monitör yeterlimi birde ps5 ps5 slim ps5 pro farkı ne aga

reis fly teknoloji güvenlimi
PS5 Slim PS5 in daha hafif ve ufak boyutlu versiyonu gücü PS5 ile aynı. Slim versiyonun hafızası biraz daha iyi PS5 de 800GB civarı bir SSD var Slimde 1TB var.

PS5 Pro için ise PS5in daha güçlü GPU ya sahip özel sürümü denebilir. Bir de hafızası 2TB işte.

Geri