Xbox Series S alınır mı ? Gta 6

Pro 60 verebilirse hepsi verebilir işlemci aynı sonuçta. Bence PS5 ve Series X için de performans modu olarak kırpılmış grafiklerle 60FPS gelir. Pro sadece kalite modu + 60FPS olarak şov yapar.

Series S için ise kimse performans moduyla uğraşmaz 1080P 30FPS ya bir şekilde verse yeter gözüyle bakıyorlardır büyük ihtimalle 😀

Bir diğer seçenek ise tüm konsollara 30FPS çıkarmak, oyunda işlemci kullanan çok özellik varsa 60FPS için işlemci yetmeyeceği için bu yolu seçebilirler.
dalgamı geçiyorsunuz

Hocam ben yillardir bu durumu savunuyorum konsollarin 30fps oldugunu donemde de 60fps oldugunu donemde de kesinlikle pc ile alakasi yok, pc de 30'u birak 60fps bile kasiyorken, konsolda 60fps yag gibi :D O yuzden konsol 120'i dusununemiyorum bile bence gayet iyidir.
Hocam yani 60fps oynamak yeterli 120 ye illa gerek yok

Hocam ben yillardir bu durumu savunuyorum konsollarin 30fps oldugunu donemde de 60fps oldugunu donemde de kesinlikle pc ile alakasi yok, pc de 30'u birak 60fps bile kasiyorken, konsolda 60fps yag gibi :D O yuzden konsol 120'i dusununemiyorum bile bence gayet iyidir.
Konsolla alakalı değil aslında, Gamepad ile oynamamızla alakalı. Gamepad mouse kadar hızlı tepki veremiyor bu da daha akıcı hissettiriyor. Mouse ile 120FPS de alsan birden karakteri 360 derece döndürebiliyorsun o da biraz kasma hissi veriyor 😀

Cok nadir bazi oyunlarda rt 60 fps veriyor ama genelde 30 aynen ileri zamanlarda bu artmaz
o tarz oyunlar küçük ölçekli gta gibi yaşayan şehir araba çok üst düzey oyunlarda anca 30

Geri