Xbox Series S alınır mı?

Reaksiyon skoru
243
Beyler yeni nesil konsollara bakınca 8k'lar . Konsola 8k verebilecek durum yok ama sonra Xbox series S var 5400 tl'ye. 2k-60 fps ve 1440p-120 fps almak amacı var ve bu bana fazla fazla yeter çünkü 4k televizyon alacak durum yok. Ayrıca Gamepass özelliği de çok iyi. Kötü bir pc'de yok bende ama bu küçük beyaz kutu benim pc'den çok daha iyi. O yüzden Donanım Arşivi halkı , sizce Xbox Series S alınır mı?

Beyler yeni nesil konsollara bakınca 8k'lar . Konsola 8k verebilecek durum yok ama sonra Xbox series S var 5400 TL'ye. 2k-60 fps ve 1440p-120 fps almak amacı var ve bu bana fazla fazla yeter çünkü 4k televizyon alacak durum yok. Ayrıca Gamepass özelliği de çok iyi. Kötü bir PC'de yok bende ama bu küçük beyaz kutu benim PC'den çok daha iyi. O yüzden Donanım Arşivi halkı , sizce Xbox Series S alınır mı?
alınır ucuz ve gamepass ve ucuz oyun imkanı alınabilinir kılar

Alınır bence. Yanına da game pass alsak güzel olur.

Beyler yeni nesil konsollara bakınca 8k'lar . Konsola 8k verebilecek durum yok ama sonra Xbox series S var 5400 TL'ye. 2k-60 fps ve 1440p-120 fps almak amacı var ve bu bana fazla fazla yeter çünkü 4k televizyon alacak durum yok. Ayrıca Gamepass özelliği de çok iyi. Kötü bir PC'de yok bende ama bu küçük beyaz kutu benim PC'den çok daha iyi. O yüzden Donanım Arşivi halkı , sizce Xbox Series S alınır mı?
ee yazdıklarına göre alınır

tabikide alınır.ayrıca klavye mouse'de takabilirsin.elinde imkanın varsa xbox one x alabilirsin.indirimde 4000 lira oluyor.

Gerçektende o fiyattaki pc'lerden çok daha iyi gözüküyor

size bir soru xbox s e winodws kurarmısınız

Kesinlikle alınır. o fiyattaki pc'lerden iyi olduğu için alınır

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,194,680
Üyeler
189,687
Son üye
Osimhen454545