Neler Yeni

Xbox Series S Alınır mı?

bariskarali

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,890
İsim
Barış Karalı
Oyun almaya durumun yoksa alınır ama ps nin yerini tutmaz ya.

Nyx_

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Muhammed Demir
Xbox gamepass sistemini çok seviyorum. Malum PS oyun fiyatları çok yüksek. Sizce Xbox series s alınır mı?
Bise sorucam ilerde series x'e cikan oyun series s'e cikmama gibi bir ihtimali var mi yoksa ikisine de her oyun cikar mi

Evil Belief

80+ Platinum
En İyi Cevap
10
Bise sorucam ilerde series x'e cikan oyun series s'e cikmama gibi bir ihtimali var mi yoksa ikisine de her oyun cikar mi
İhtimal var. Metro serisinin yapımcısı olan 4A şirketi geçen bu konuyla ilgili açıklama yaptı, "gelecekte Xbox Series S biz yapımcıların başına dert olacak" tarzı bir şeyler söyledi. Ancak 1080P'de çok da problem olacağını sanmıyorum. 2K ve 4K'da sorun olabilir. Zaten 4K'da kullanılmak için tasarlanmadı.

Gizemss

80+ Gold
En İyi Cevap
6
Dahası  
Reaksiyon skoru
16,110
İsim
Gizem
İlgilendiği Kategoriler
PC Oyunları, sanırım.
Belki yardımcı olur.

Syriux

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
287
İsim
Ahmet Cebeci
Xbox gamepass sistemini çok seviyorum. Malum PS oyun fiyatları çok yüksek. Sizce Xbox series s alınır mı?
bence alınır game pass efsane sistem pc de deneyimledim efsane sistemdir eskiden 15 tlydi şimdi 30 olmuş 15 olsaydı kullanmaya devam edebilirdim ama çok az oynayacağım 5-10 oyun için o kadar para veremem her ay.ilk çıktığında rdr 2 bile vardı içinde game pass in sonradan kalktı tabi ama efsane pyunlar var içinde.

Nyx_

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Muhammed Demir
İhtimal var. Metro serisinin yapımcısı olan 4A şirketi geçen bu konuyla ilgili açıklama yaptı, "gelecekte Xbox Series S biz yapımcıların başına dert olacak" tarzı bir şeyler söyledi. Ancak 1080P'de çok da problem olacağını sanmıyorum. 2K ve 4K'da sorun olabilir. Zaten 4K'da kullanılmak için tasarlanmadı.
O zaman her oyun cikar bence ama cozunurlukte dususler olur

Troy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
80
İsim
Troy N4ndo
ben pazartesi günü vatandan alıcam sen de almalısın
Mesaj otomatik birleştirildi:

sadece depolaması 364 gb ama harici hdd veya ssd takarsan on numara olur

Top Bottom