c0rbius
80+ Bronze
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 198
- İsim
- Çağan Mert Şimşek
Arkadaşlar XBOX Series X almayı düşünüyordum fakat bütçemi zorlayacağını farkettim ve amazon'da ucuza Series S buldum. Sizce alınır mı? 2K monitör de alacağım. İleride 2k 30 fps oynatır deseniz bile pek sıkıntı olacağını zannetmiyorum. 2K monitöre gerek yok diyorsanız halihazırda kullandığım 1080p 75hz bir monitör de var. Ya da şöyle düşündüm acaba bu xbox'ı alsam kutusunu açmasam normal fiyatına gelince satsam XBOX Series X alabilirim diye düşündüm. Yardımlarınızı bekliyorum. Eğer bu konsol ileride 2k 30-60 fps oynatabilecekse ne ala hemen gidip alalım. Ne yapmalıyım, ne düşünürsünüz. Elimde para var yarın gidip direk satın alabilirim. Önerilerinizi bekliyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Türkiye garantili midir? Onu sormayı unutmuşum.Arkadaşlar XBOX Series X almayı düşünüyordum fakat bütçemi zorlayacağını farkettim ve amazon'da ucuza Series S buldum. Sizce alınır mı? 2K monitör de alacağım. İleride 2k 30 fps oynatır deseniz bile pek sıkıntı olacağını zannetmiyorum. 2K monitöre gerek yok diyorsanız halihazırda kullandığım 1080p 75hz bir monitör de var. Ya da şöyle düşündüm acaba bu xbox'ı alsam kutusunu açmasam normal fiyatına gelince satsam XBOX Series X alabilirim diye düşündüm. Yardımlarınızı bekliyorum. Eğer bu konsol ileride 2k 30-60 fps oynatabilecekse ne ala hemen gidip alalım. Ne yapmalıyım, ne düşünürsünüz. Elimde para var yarın gidip direk satın alabilirim. Önerilerinizi bekliyorum.