Neler Yeni

Xbox series s alınır mı?

Herucane

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,157
İsim
Canberk pala
Biliyorsunuz PC fiyatları aşırı uçtu benim elimede bir fırsat geçti Xbox series s almalımıyım? Artık PC alamıcam çünkü

Dahası  
Reaksiyon skoru
301
İsim
Kemal Can Kaltsak
Biliyorsunuz PC fiyatları aşırı uçtu benim elimede bir fırsat geçti Xbox series s almalımıyım? Artık PC alamıcam çünkü
PC alamayacaksınız alman baya mantıklı hane pass de baya oyunda var fiyatına göre baya güzel bı içerikler sunuyor

Kadir_1987

80+ Silver
2k ve en az 144hz monitör ile rahatlıkla alınabilir ve harika olur ;)
Playstation Aşığı biri olarak söylüyorum.

Herucane

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,157
İsim
Canberk pala
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
2k ve en az 144hz monitör ile rahatlıkla alınabilir ve harika olur ;)
Playstation Aşığı biri olarak söylüyorum.
Sağol dostum PC alcaktım ilkte alacağım PC 5kdan 17k oldu
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bide bişey sorcam hocam direk Xbox series s alınca kol geliyormu yanında bir tane

f0ze

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,953
İsim
Yasin
Xbox Series S' de artık sıkmaya başlıyor, gerçekten en azından her oyunu en azından 1080p, orta kalitede oynayabileceğin bilgisayar şart denebilir. Xbox Series S alalı 1 yıl olacak ama toplasan 3-4 ay anca oynamışımdır. Oyunlar pahalı ve Gamepass ultimate üyeliğin olmasına rağmen oynayacak oyun yok. Eğer 300-400 TL verip oyun almayacaksanız pekte bir işe yaramıyor. Warzone filan oynatım deseniz bilgisayar gibi akıcı şekilde net kalitede oynayamıyorsun ..... Bir ton ıvır zıvır kısacası ayda yılda bir oyun oynuyorsanız Xbox alıp arada kullanırsınız.

Xbox Series S 1 Kol ile geliyor.

Kadir_1987

80+ Silver
Sağol dostum PC alcaktım ilkte alacağım PC 5kdan 17k oldu

Bide bişey sorcam hocam direk Xbox series s alınca kol geliyormu yanında bir tane
İçerisin de zaten 1 adet kol mevcut.
Şuanda yanlış hatırlamıyorsam 1.165 TL idi en ucuz sıfır kol fiyatı.
Eğer birazcık araştırırsan 700-800 TL lere kadar bulabilirsin.

Herucane

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,157
İsim
Canberk pala
İçerisin de zaten 1 adet kol mevcut.
Şuanda yanlış hatırlamıyorsam 1.165 TL idi en ucuz sıfır kol fiyatı.
Eğer birazcık araştırırsan 700-800 TL lere kadar bulabilirsin.
İki tane daha kol alıcam sanırım hocam

Herucane

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,157
İsim
Canberk pala
Xbox Series S' de artık sıkmaya başlıyor, gerçekten en azından her oyunu en azından 1080p, orta kalitede oynayabileceğin bilgisayar şart denebilir. Xbox Series S alalı 1 yıl olacak ama toplasan 3-4 ay anca oynamışımdır. Oyunlar pahalı ve Gamepass ultimate üyeliğin olmasına rağmen oynayacak oyun yok. Eğer 300-400 TL verip oyun almayacaksanız pekte bir işe yaramıyor. Warzone filan oynatım deseniz bilgisayar gibi akıcı şekilde net kalitede oynayamıyorsun ..... Bir ton ıvır zıvır kısacası ayda yılda bir oyun oynuyorsanız Xbox alıp arada kullanırsınız.

Hocam anladığım kadarıyla Xbox oyun için üretilen bir cihaz böyle aksaklıklar olmaz herhalde herkesde tavsiye ediyor baya

Hocam oyunlar pahalı değil Max 400tl geçmiyor

Erimtan

80+ Bronze
En mantıklı seçenek series s gibi geliyor bana şuanki durumda.

f0ze

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,953
İsim
Yasin
Hocam anladığım kadarıyla Xbox oyun için üretilen bir cihaz böyle aksaklıklar olmaz herhalde herkesde tavsiye ediyor baya

Hocam oyunlar pahalı değil Max 400tl geçmiyor
10 oyun alınca tabi en düz sürümlerinin alırsak 4.000 TL cepten çıkıyor. Ultimate edition, Gold edition filan sürümlere geçersen 6-7 oyunda 4.000 TL gidiyor. Gamepass ultimate üyeliği en son 3 yıllık 700 TL civarında tutuyordu. Şuan ne kadar bilmiyorum. Eğer oyun kolunu kablosuz kullanmak istiyorsanız ya pil alacaksınız yada şarj kitini almanız gerekiyor. Xbox Series S performansı çok yüksek bir konsol değil. Ne üzdürür nede güldürür idare eder. Kısıtlı bütçe de alınabilir.

Son düzenleme:

Perfectshot06

Moderatör
Dahası  
Reaksiyon skoru
14,007
İsim
Oğuz Oğuz
series s kullandım. Çok kompakt küçük bir cihaz. Her gün çantada okula götürürsün yani.

Top Bottom