Perfectshot06
Moderatör
Dahası
Görür. Alın hocamİşimi görürmü hocam
Görür. Alın hocamİşimi görürmü hocam
Bu donemin en iyi toplama pc si series sBiliyorsunuz PC fiyatları aşırı uçtu benim elimede bir fırsat geçti Xbox series s almalımıyım? Artık PC alamıcam çünkü
Xbox arjantin ne hocameger paran varsa x al yoksa s yeter ... 3 yıllık gamepass = 800 TL lerde biseydi kafan rahat eder oyunlarıda arjantinden al pc ile cok fark kalmıyor (tabi bazı oyunlar pc de ucuz steam sayesinde bazıları xboxta arjantin sayesinde) oyunsuzluk cekmezsin
İşimi gören eski pc var hocam FPS ağırlıklı oyun oynamıyorum fazla3 ay kadar kullandım gayet iyi bir cihaz ancak oyun tercihlerine göre almalısın fps ağırlıklı oyunlar oynuyorsan bu cihaz sana göre değil ama hikaye tabanlı oyunlar spor oyunları oynuyorsan tam senlik ben fps ağırlıklı oyunlar oynadığım için sattım
O zaman sıkıntı yok hocam alabilirsinizİşimi gören eski pc var hocam FPS ağırlıklı oyun oynamıyorum fazla
Evet oydu hocam o zaman sorun yaşamazsınız series s alabilirsiniz performans olarak gayet tatmin edicektir. Warzone da filan klavye mouse desteği mevcut kol ile zorlanırsanız da klavye mouse takabilirsiniz. Monitör olarak ne kullanıcaksınız hocam ?Valorant csgo oyunlarini tercih etmiyorum hocam fpsden kastınız osa eğer
Hocam daha seçmedim onu önerin varmıdır vatan yada Media Markt zorunlu ama bizimkiler internete pek güvenmiyor daEvet oydu hocam o zaman sorun yaşamazsınız series s alabilirsiniz performans olarak gayet tatmin edicektir. Warzone da filan klavye mouse desteği mevcut kol ile zorlanırsanız da klavye mouse takabilirsiniz. Monitör olarak ne kullanıcaksınız hocam ?
xbox bölgeleri var türkiye - arjantin bölgesi en ucuz oyunların bulundugu bölge (stemdeki rusya vb gibi yani stemde rus keyi kullnamazsın ama orada ucuzdur) burda da türkiye ve arjantin için gecerli bazen arjantin bölgesinde uvuz bazen bizde ... örnek vereyim türkiyede 300 tl olan oyun arjantinde 150 tl ...Xbox arjantin ne hocam
Yeni nesil olduğu için bence tercihini series s den kullan ama ps4 oyunlarına ilgin varsa o zaman bişey diyemem. Monitör için ayrı bir konu aç hocam ama aklında bulunsun alıcağın monitörde dahili hoparlör kesinlikle bulunsun sürekli kulaklık takmak istemezsinHocam daha seçmedim onu önerin varmıdır vatan yada Media Markt zorunlu ama bizimkiler internete pek güvenmiyor da
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bide hocam bu cihaz PS4 kuvvetlimidir ikisi arasında takılı kaldım da hangisi iyi