Hepsinden Alınabilir ,Hangisi İşinize Geliyorsa AlınHepsinde 4000tl yani fiyat farkı yok nereden alayım sizce
Hangisi işine geliyorsa ondan al, üçü de yıllardır bilinen mağazalar.Hepsinde 4000tl yani fiyat farkı yok nereden alayım sizce
Peki alınır mı sizce o fiyata ben hepsiburada üzerinden 3700e buldum da burada sıkıntı olursa direkt gidip konuşabilirim ama hb üzerinden olursa kargo falan çok uğraştırırHepsinden Alınabilir ,Hangisi İşinize Geliyorsa Alın
Şube, Yakınlık vs.
Hangisi işine geliyorsa ondan al, üçü de yıllardır bilinen mağazalar.
Vatan'dan al geç
Yani Bildiğim Kadarıyla Tüm Xboxların Global Garantisi var ,Peki alınır mı sizce o fiyata ben hepsiburada üzerinden 3700e buldum da burada sıkıntı olursa direkt gidip konuşabilirim ama hb üzerinden olursa kargo falan çok uğraştırır
300 TL az para değil bence Hepsiburada üzerinden al.Peki alınır mı sizce o fiyata ben hepsiburada üzerinden 3700e buldum da burada sıkıntı olursa direkt gidip konuşabilirim ama hb üzerinden olursa kargo falan çok uğraştırır
Bence iki kere düşün simdiki oyunlarsa bile 900p düşüyorHepsinde 4000tl yani fiyat farkı yok nereden alayım sizce
Evet uzak mesafeler 720p oluyormuş konsollar sözde 120hz reklamı yapıyor ama 1080p 60fps sağlayamıyor.Bence iki kere düşün simdiki oyunlarsa bile 900p düşüyor
Peki alınır mı sizce o fiyata ben hepsiburada üzerinden 3700e buldum da burada sıkıntı olursa direkt gidip konuşabilirim ama hb üzerinden olursa kargo falan çok uğraştırır
Orada distribütör garantisi mediamarktta ama hepsiburadada ithalatçı hangisi daha iyiHb'den al vatanda daha çok uğraştırırlar. Atıyorum üründe kozmetik problem var. Mağazadan çıktığında sen götürdün ben ne yaptığını bilemem der vatan. Online alışverişte ise kargo hatalı geldi de yolla iyi bir siteyse ilgileniyorlar. Yani sandığının aksine bir durum var.