Vatanda 7000 lira gidip almayı düşünüyordum ama Hepsiburada'da 6500 liraya Microsoft Türkiye Garantili olanını buldum sizce hangisini almalıyım ?
Teşekkürler ama içimde kalan bir şey var Hepsiburadaki satıcının sadece 17 değerlendirmesi olduğu için biraz şüpheli yaklaşıyorum sizce bir sorun olur mu ?5700tl'ye geliyor Tr garantili![]()
Microsoft Xbox Series S 512 GB SSD Oyun Konsolu (Microsoft Garantili) Fiyatları ve Özellikleri
Microsoft Xbox Series S 512 GB SSD Oyun Konsolu (Microsoft Garantili) en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.www.n11.com
ya da Hepsibuarada 5900tl ;
Hayır değil gelen ürün bozuk bile çıksa hepsiburadanın iade işlemleri çok çok iyi.Teşekkürler ama içimde kalan bir şey var Hepsiburadaki satıcının sadece 17 değerlendirmesi olduğu için biraz şüpheli yaklaşıyorum sizce bir sorun olur mu ?
Valla hocam aklınızda şüphe varsa aşağıdaki linkten alın.Teşekkürler ama içimde kalan bir şey var Hepsiburadaki satıcının sadece 17 değerlendirmesi olduğu için biraz şüpheli yaklaşıyorum sizce bir sorun olur mu ?
Direkt 4500 liraya ithalatçı garantili al bence, zaten 1 yıl global garantisi var cihazın fazladan 1 yıl garanti için o kadar fiyat farkı vermeyin.Vatanda 7000 lira gidip almayı düşünüyordum ama Hepsiburada'da 6500 liraya Microsoft Türkiye Garantili olanını buldum sizce hangisini almalıyım ?
Monitör ne önerirsiniz 144hz ips panel düşünüyorumVatanda 7000 lira gidip almayı düşünüyordum ama Hepsiburada'da 6500 liraya Microsoft Türkiye Garantili olanını buldum sizce hangisini almalıyım ?
Yanlış bilmiyorsam 60 FPS'ten fazla vermiyor konsollarMonitör ne önerirsiniz 144hz ips panel düşünüyorum