Neler Yeni

Xbox Series S depolama alanı

kumarga

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
409
İsim
Alkan Köroğlu
Arkadaslar ben xbox series s almak istiyorum ancak kafamı karıştıran bi konu var eğer xbox series s alırsam harici hdd alabilirmiyim? Eğer alabilirsem hdd önrilerinizi alabilirim 1 tb olucak sekilde

Frecksloin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
257
İsim
Egemen Çağlar
evet, yanlış hatırlamıyorsam aparatla hdd'yi takabiliyorsunuz

canksa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Azul Namadoro
Evet alabilirsin fakat her oyunu hdd içinden direkt açamıyorsun bazı oyunları hddden konsola aktarıp açman falan gerekebiliyor

Perfectshot06

Moderatör
Dahası  
Reaksiyon skoru
14,209
İsim
Oğuz Oğuz
Arkadaslar ben xbox series s almak istiyorum ancak kafamı karıştıran bi konu var eğer xbox series s alırsam harici hdd alabilirmiyim? Eğer alabilirsem hdd önrilerinizi alabilirim 1 tb olucak sekilde
Bildiğim kadarı ile yeni nesil oyunları hdd’ye atamıyorsın. Çünkü yeni nesil oyunlar ssd hızına uygun yapılıyor ama eski oyunları oynarsın.

AdRaSa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
115
İsim
ARDA
Eski nesil oyunlar için alabilirsin ama uyumluluk durumlarını kontrol et. Donanimhaberde aktif s serisi konuları var. Orada alıp sıkıntısız kullananlar modelleri falan paylaşıyor oradan öğrenirsin.

Bu arada hafıza banada yetmez sandım ama yetiyor. Hikayeli oyunları zaten aynı anda pek yüklememek lazım, yoksa odaklanıp bitirmekte zorlanıyorsun. Online oynadığın warzone, fortnite, apex gibi oyunlar varsa onlar daima durur. Hikayelileri değişmeli indirirsin.

kumarga

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
409
İsim
Alkan Köroğlu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Eski nesil oyunlar için alabilirsin ama uyumluluk durumlarını kontrol et. Donanimhaberde aktif s serisi konuları var. Orada alıp sıkıntısız kullananlar modelleri falan paylaşıyor oradan öğrenirsin.

Bu arada hafıza banada yetmez sandım ama yetiyor. Hikayeli oyunları zaten aynı anda pek yüklememek lazım, yoksa odaklanıp bitirmekte zorlanıyorsun. Online oynadığın warzone, fortnite, apex gibi oyunlar varsa onlar daima durur. Hikayelileri değişmeli indirirsin.
bilgilendirdiginiz için çok teşşekürler

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,034,181
Üyeler
163,958
Son üye
emirct
Top Bottom