Hocam o nasıl oluyor ücret olarak nasıl oyunlar tüm oyunlar var mı araştırdım da pek bulamadım size zahmet anlatırsanız gamepassten artısı eksisi nedirHcm ps plus var bende, inanın en iyi oyunlar geliyor baya uzun süre kalıyor.
Hocam o nasıl oluyor ücret olarak nasıl oyunlar tüm oyunlar var mı araştırdım da pek bulamadım size zahmet anlatırsanız gamepassten artısı eksisi nedirHcm ps plus var bende, inanın en iyi oyunlar geliyor baya uzun süre kalıyor.
kitaplık bu;Hocam o nasıl oluyor ücret olarak nasıl oyunlar tüm oyunlar var mı araştırdım da pek bulamadım size zahmet anlatırsanız gamepassten artısı eksisi nedir
Ps4 exc oyunlarını aramıyorsan eğer güzel cihaz ancak dersen ben exc oyun oynayacağım ps4 alman daha mantıklı olur https://www.n11.com/urun/m2-ngff-ms...ptor-donusturucu-28469877?magaza=herocomputer şuna benzer aparatla beraber bi m.2 ssd alırsın bakarsın dalgana yada normal bi sata ssd alırsın4K tv de ne gibi farkları olur şu anda ps3 kullanıcısıyım ne gibi farklar olur ?
Hocam series s almaya karar verdim teşekkürler ps bana göre değil onu anladımkitaplık bu;
Oyunlar çok uzun süre kalıyor. Abonelik fiyatı çok uygun. Oyunlarjnda fiyatı iyi indirime de çok giriyor zaten.![]()
PlayStation Plus oyunları | A’dan Z’ye tüm oyun kataloğu oyunları, klasikler katalog, deneme sürümleri ve daha fazlası | PlayStation
PlayStation Plus Essential, 175,00 TL tutarındaki düzenli ücretin aylık dönemler tamamlandıkça otomatik olarak alındığı, sürekli bir aboneliktir. Ayrıntılı bilgi için bu bölümü genişletin. PlayStation deneyiminizi bir üst seviyeye taşıyarak çevrimiçi çok oyunculu oyunları, aylık oyunları, özel...www.playstation.com
Hayırlı olsun şimdiden.Hocam series s almaya karar verdim teşekkürler ps bana göre değil onu anladım![]()
series s daha çok 1080p içini 2 k için bile değil bana kalırsa 1080p assasins creed odyseyy ve dying light 2 oynarken pixelleri görüyorum ya oyunlar çok iyi optimize edilmemiş ya da bu konsol tam olarak yeni nesil değilHocam Series S SSD kullanıyor alan yetmezse kendi harici ssdleride satılıyor 4k tvde 4k da oynayabilirsiniz ama 30 fps alır yani series s daha çok 2k ve ya 1080p için