Neler Yeni

Xbox Series S Şu Piyasada Alınır Mı?

HoYeon Jung

80+ Gold
Arkadaşlar şu piyasa da Xbox Series S alınır mı? Bilgisayar almak istiyordum ancak biliyoruz durumu. Hiçbir PC fiyatını hak etmiyor. Teknosa'dan taksitli bir şekilde alacağız. Bir iki sorum daha olacak, Game Pass'ı Papara ile satın alabiliyor muyum? Ve kolları şarj edemiyor muyuz? Sadece pille mi çalışıyor?

Selman Karaa

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,261
İsim
Selman
İlgilendiği Kategoriler
Sıcak Fırsatlar / Masaüstü Bilgisayar Tavsiyeleri / Ekipmanlar / Konu dışı
Bence Konsollar fiyatını hak ediyor. Rx550li bir sistem alacağına mis gibi 0 konsol al, keyfine bak.

Chico

80+ Silver
En İyi Cevap
7

e_mir

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Bu piyasada alınır. O fiyata alacağın sistem yerine series s daha iyi olabilir diye düşünüyorum.

Banxtre

80+ Gold
En İyi Cevap
21
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,046
İsim
Batuhan
İlgilendiği Kategoriler
E-Ticaret
Alınır.
Uzun uzun anlatmak istemiyorum yaklaşık 1 haftadır ürün bende herhangi bir sorun varsa cevaplayabilirim.

Kollar pil ile çalışıyor. İçindeki pilleri şarj edebilirsin.
Gamepass'i papara ile alabilirsin herhangi bir sorun olacağını sanmıyorum.

HoYeon Jung

80+ Gold
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Alınır.
Uzun uzun anlatmak istemiyorum yaklaşık 1 haftadır ürün bende herhangi bir sorun varsa cevaplayabilirim.

Kollar pil ile çalışıyor. İçindeki pilleri şarj edebilirsin.
Gamepass'i papara ile alabilirsin herhangi bir sorun olacağını sanmıyorum.
İçindeki pilleri nasıl şarj edebiliyoruz hocam?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ülkemiz için oyun açan tek F/P makine diyebiliriz. Bence alınır.

Evet.

Hayır. Şarj etmek istiyorsan şarj kiti ya da şarj edilebilir pil lazım.

Kablo ile de bağlayabilirsin.
Mesut Çeviği izledim. Pek anlayamadım ama sanki kablo ile bağlanamadığını söylemişti. İçime bir öküz oturdu onu duyunca :D Rahatlattınız teşekkürler.

Chico

80+ Silver
En İyi Cevap
7
Pek anlayamadım ama sanki kablo ile bağlanamadığını söylemişti.
Yok hocam. Ben kablo ile kullanıyorum.
Kolları şarj etmek istersen 2 yol var;
1) Şarj edilebilir pil ve makinesi lazım. Örnek:
2) Xbox'ın kendi pillerinden alman lazım. Bunu kola yerleştirip, direk konsol üzerinden şarj edebilirsin.

HoYeon Jung

80+ Gold
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
2) Xbox'ın kendi pillerinden alman lazım. Bunu kola yerleştirip, direk konsol üzerinden şarj edebilirsin.
Anladım hocam. Yüksek ihtimal şu gecikme olayından kaynaklı bir önyargı var, o nedenle bende kablo ile kullanırım :D

Mehmet

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,542
İsim
Mehmet
İlgilendiği Kategoriler
Donanım İnceleme
Arkadaşlar şu piyasa da Xbox Series S alınır mı? Bilgisayar almak istiyordum ancak biliyoruz durumu. Hiçbir PC fiyatını hak etmiyor. Teknosa'dan taksitli bir şekilde alacağız. Bir iki sorum daha olacak, Game Pass'ı Papara ile satın alabiliyor muyum? Ve kolları şarj edemiyor muyuz? Sadece pille mi çalışıyor?
Alınır O fiyata toplayacağın PC den kat kat iyi. Gamepad pille çalışıyor. Şarj için ayriyetten bir aparat alman gerekiyor. Gamepass tahminimce Papara ile alınır. Hayırlı olsun iyi bayramlar

EKRHN

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,545
İsim
Efe Karahan
Alınır mis gibi konsol

BlueLabels

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,018
İsim
Kaira Bilgic
Xbox One S Wireless Controller 8. Nesil var bende mesela, kasama samsung sarj aleti oluyor ya type c gibiler ondan takıyorum miss gibi oynuyorum bluetooth varsa zaten anında bağlanıyor müthiş bir şey bence alınır gamepassde baya uygun ayrıca bir olay varmış ona bir bak 200-300 tl ye 3-4 yıllık gamepass alabiliyorsun baya ucuza denk geliyor

HoYeon Jung

80+ Gold
Xbox One S Wireless Controller 8. Nesil var bende mesela, kasama samsung sarj aleti oluyor ya type c gibiler ondan takıyorum miss gibi oynuyorum bluetooth varsa zaten anında bağlanıyor müthiş bir şey bence alınır gamepassde baya uygun ayrıca bir olay varmış ona bir bak 200-300 TL ye 3-4 yıllık gamepass alabiliyorsun baya ucuza denk geliyor
Alınır O fiyata toplayacağın PC den kat kat iyi. Gamepad pille çalışıyor. Şarj için ayriyetten bir aparat alman gerekiyor. Gamepass tahminimce Papara ile alınır. Hayırlı olsun iyi bayramlar
Alınır mis gibi konsol
Sağolun vallaha. Bende çok özür dileyerek söylüyorum eşek gibi 3200G'li bir sisteme 3400TL verecektim. Ayriyeten oyun parası şu bu falan çok pahalıya patlayacaktı. Alırım Xbox'umu kullanırım. Bir tek şu şarj meselesi takıldı aklıma, onu da sağolun çok yardımcı oldunuz. Aparat alır, pilleri şarj ederim.

Hayırlı bayramlar bu arada hocam :)

Mehmet

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,542
İsim
Mehmet
İlgilendiği Kategoriler
Donanım İnceleme
Sağolun vallaha. Bende çok özür dileyerek söylüyorum eşek gibi 3200G'li bir sisteme 3400TL verecektim. Ayriyeten oyun parası şu bu falan çok pahalıya patlayacaktı. Alırım Xbox'umu kullanırım. Bir tek şu şarj meselesi takıldı aklıma, onu da sağolun çok yardımcı oldunuz. Aparat alır, pilleri şarj ederim.

Hayırlı bayramlar bu arada hocam :)
Teşekkürler :)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,061,963
Üyeler
168,715
Son üye
pro-testing