Neler Yeni

Xbox series s ücretsiz oyunlar

SCEI

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
67
İsim
SCEI
Xbox series s aldım daha gelmedi yarın kargoya vereceklermiş ben gamepass için yeni maile yeni hesap açtım ben ürün elime gelince 1-2 gün gamepass almayacağım kartımda para yok warzone yi gamepass yokken online oynayabilir miyim ve gamepass 'ı 12 aylık veya 15-20 aylık alabilir miyim ve nasıl alırım?

Ysuflix

80+ Gold
oynayabilirsin fortnite apex rocket league falan oynarsın

SCEI

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
67
İsim
SCEI
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
İndirimli versiyonunu diyorsan galiba onu microsoft düzeltti
Yok indirimli olarak değil ben şunu yapmayı düşünüyorum 3 ay xbox live alacağım öyle öyle 70tl den 12 aya tamamlayıp ultimate alacağım böyle yapsam olurmu yada geçen gördüm adam ilk 3 ay alıyordu sonra yeniden ödemeyi kapatıp geri geliyordu ve 6 ayı ve 12 ayı indirimli alıyordu

Sellier

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
891
İsim
Deniz
Yok indirimli olarak değil ben şunu yapmayı düşünüyorum 3 ay xbox live alacağım öyle öyle 70tl den 12 aya tamamlayıp ultimate alacağım böyle yapsam olurmu yada geçen gördüm adam ilk 3 ay alıyordu sonra yeniden ödemeyi kapatıp geri geliyordu ve 6 ayı ve 12 ayı indirimli alıyordu
İşte onu kaldırdılar galiba

Sellier

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
891
İsim
Deniz
Bilmiyorum bende cihaz elime gelsin şimdi daha cihazda oturum açmadan gamepass almak istemiyorum
Bilgisayar üzerinden yapmayı dene istersen, ekşide bi konusu vardı da, çoğu yerde var zaten nasıl yapıldığını anlatan belki hala çalışıyordur

SCEI

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
67
İsim
SCEI
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bilgisayar üzerinden yapmayı dene istersen, ekşide bi konusu vardı da, çoğu yerde var zaten nasıl yapıldığını anlatan belki hala çalışıyordur
bu videoda olduğu söyleniyor ayrıca daha hesabı falan yeni açtım cihaz elime gelsin kartımı eklerim birde bu ay çok harcama yaptım yarın olsun bakarım limit kalmadı

SCEI

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
67
İsim
SCEI
Hocam bunu kaldırdılar diye biliyorum
Şuan ne kadara geliyor aynısı
Mesaj otomatik birleştirildi:

ki bence gamepass 100tl olsa yine de karlı bir sistem bence ama ucuza almak iyi olur

Top Bottom