Neler Yeni

Xbox Series S ve GeforceNow

Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Mustafa Özgür
Herkese iyi forumlar. Ets2 oynamak istiyorum ve bu yüzden bir konsol alacağım. Oyunu GeforceNow üzerinden oynamak istiyorum. Series S alarak bunu yapmam mümkün müdür bilgisi olan var mı?

beratxma1

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
231
İsim
Berat Tekin
Herkese iyi forumlar. Ets2 oynamak istiyorum ve bu yüzden bir konsol alacağım. Oyunu GeforceNow üzerinden oynamak istiyorum. Series S alarak bunu yapmam mümkün müdür bilgisi olan var mı?
Ben denemiştim vs oynamayı olmadı gamepadi de algılamıyordu klavye mouseyide
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ben denemiştim vs oynamayı olmadı gamepadi de algılamıyordu klavye mouseyide
CS yazcaktim vs yazmışım

Bor4

80+ Bronze
Mumkunde geforce now kullanmak için konsol alınmaz saçma yani hem konsola para ver hem ets 2 al 300 tl hem direksiyon seti yada klavye mouse birde uyelige para ver bunları toplayinca adam akilli pc alınıyor zaten

beratxma1

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
231
İsim
Berat Tekin
Mumkunde geforce now kullanmak için konsol alınmaz saçma yani hem konsola para ver hem ets 2 al 300 TL hem direksiyon seti yada klavye mouse birde uyelige para ver bunları toplayinca adam akilli pc alınıyor zaten
Mümkün değil hocam oynanmıyor tarayıcısından

• Beğen
Reaksiyonlar: Bor4

Bor4

80+ Bronze
Mümkün değil hocam oynanmıyor tarayıcısından
Bende vardı denedigimde oynaniyordu zamanında hatta emulator dahi kuruluyordu galiba sonra microsoft yasaklamis uzun süredir takip etmeyi bıraktım pc alinca

beratxma1

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
231
İsim
Berat Tekin
Bende vardı denedigimde oynaniyordu zamanında hatta emulator dahi kuruluyordu galiba sonra microsoft yasaklamis uzun süredir takip etmeyi bıraktım pc alinca
Tarayıcıda dosya erişimi vb kısıtlıydı normal Google'da falan arama yapılıyor öyle şeyler olmuyordu YouTubedan yayın denedim olmadı

Bor4

80+ Bronze
Tarayıcıda dosya erişimi vb kısıtlıydı normal Google'da falan arama yapılıyor öyle şeyler olmuyordu YouTubedan yayın denedim olmadı
bak diyorumki 6-7 ay önce vardı şimdi olmuyorsa bilmem aksini iddia etmiyorum rahatça ps2 wii gamecube oyunlarını oynanıyordu

beratxma1

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
231
İsim
Berat Tekin
bak diyorumki 6-7 ay önce vardı şimdi olmuyorsa bilmem aksini iddia etmiyorum rahatça ps2 wii gamecube oyunlarını oynanıyordu
Demek istediğinizi anladım zaten sizdeyken tarayıcıda upload falan yapılıyor muydu

Bor4

80+ Bronze
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,021,285
Üyeler
161,833
Son üye
itirgit
Top Bottom