XSS 2K oyun açabiliyor. O fiyata bir PC'de bırak 2K oyun açmayı, oyunu zor açar.
O laptopta yeni oyunları oynayabiliyorsan Xbox almak saçma olur.Xbox da hikayeli ve FPS oyunları var mı? Gaming laptopum olduğu için pek xbox taraftarı değilim açıkçası. Ps4 pro da olabilir ama eski. Ps5 ise çok pahalı. Ne yapacağımı şaşırdım.
O laptopta yeni oyunları oynayabiliyorsan Xbox almak saçma olur.
PS4 Pro veya PS5 Dijital almak daha mantıklı.
FPS olarak Halo serisi var ve bu seri EFSANE. TPS olarak ise Gears serisi var.Xbox da hikayeli ve FPS oyunları var mı? Gaming laptopum olduğu için pek xbox taraftarı değilim açıkçası. Ps4 pro da olabilir ama eski. Ps5 ise çok pahalı. Ne yapacağımı şaşırdım.
Türkiye'ye 6500 TL civarı gelir diye tahmin ediyorum. @isikt11Ps5 dijital ne kadar olur ortalama?
Yani bu fiyata gelse bile PS oyun fiyatları aldı başını gidiyor. O yüzden Xbox bana daha cazip geliyor.Evet, 6000-6500 civarı olacak bence de. 6000'in altında, 6500'ün üstünde olacağını sanmıyorum
Evet, 6000-6500 civarı olacak bence de. 6000'in altında, 6500'ün üstünde olacağını sanmıyorum
Palit 1660S + 10100f = MERABALAR A.XSS 2K oyun açabiliyor. O fiyata bir PC'de bırak 2K oyun açmayı, oyunu zor açar.
XSS TR fiyatı 4.500 TLPalit 1660S + 10100f = MERABALAR A.