Neler Yeni

Xbox Series s vs pc, hangisini tercih etmeliyim?

Apu Mühendisi

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,092
İsim
Lydranx
XSS TR fiyatı 4.500 TL
4300 TL'ye Düşmüş. O zaman Series S Daha Mantıklı.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Monitör dahil olacağı için muhtemelen i3 10100f + gtx 1650 alabilirim hocam. Biraz daha para biriktirmeye çalışacağım sanırım.
Hocam Series S'in Fiyatı 4300tlye Düşmüş. 4300tlye En fazla Alacağınız 1650s. O Yüzden 4300tl Bütçede Xbox Series S Daha mantıklı

🃏JOKER🃏

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,911
İsim
Mert Can Ergün
Gaming laptop da hangi oyunları oynuyorsun yüksek sistem isteyen oyunları rahat oynayabiliyormusun

Techno08

80+ Gold
Gaming laptop da hangi oyunları oynuyorsun yüksek sistem isteyen oyunları rahat oynayabiliyormusun

Medium ayarlarda cyberpunku 45-60 fps arası oynayabildim. Sıcaklık değerleri de iyiydi 80'i görmedi.

🃏JOKER🃏

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,911
İsim
Mert Can Ergün
Medium ayarlarda cyberpunku 45-60 fps arası oynayabildim. Sıcaklık değerleri de iyiydi 80'i görmedi.
yüksek kalitede 60 fps de oynamak istiyorsan tercih edebilirsin xbox series i laptop da simulasyon ağır olmayan oyunları oynarsın tercih senin ps4 exclusive oyunları biliyorsan ilgin varsa al kutulu oyun alırsın oyunu bitirdiğin de sat takas yap yeni oyun alırsın yada cihazı kırdırılsın internetten yada ps4 oyun satan yerler var oraya giderek ps4 e onlarca oyun yükleyebilirsin

Techno08

80+ Gold
yüksek kalitede 60 fps de oynamak istiyorsan tercih edebilirsin xbox series i laptop da simulasyon ağır olmayan oyunları oynarsın tercih senin ps4 exclusive oyunları biliyorsan ilgin varsa al kutulu oyun alırsın oyunu bitirdiğin de sat takas yap yeni oyun alırsın yada cihazı kırdırılsın internetten yada ps4 oyun satan yerler var oraya giderek ps4 e onlarca oyun yükleyebilirsin

Aslında biraz daha para biriktirip ps5 dijital almayı düşünüyorum hocam ne dersiniz mantıklı mı? Çünkü Xboxdaki oyunları pc'den oynayabilirim zaten. Ps4 pro da alabilirdim ama eski ve yakın zamanda destek kesilecek.

snowfoxstache

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,035
İsim
mert
PS4 Pro almak en mamtıklısı
zaten bir laptopun olduğu için xbox mantıksız.
PS4 Pro'da yüzlerce exclusive oyun var ve kesinlikle PS4 PRO ÖNERİRİM.

🃏JOKER🃏

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,911
İsim
Mert Can Ergün
Aslında biraz daha para biriktirip ps5 dijital almayı düşünüyorum hocam ne dersiniz mantıklı mı? Çünkü Xboxdaki oyunları pc'den oynayabilirim zaten. Ps4 pro da alabilirdim ama eski ve yakın zamanda destek kesilecek.
desteği hemen kesmezler 2-3 sene götürür diğer firmalar oyun çıkartmayıp sadece fifa devam eder fifa da desteği çektiği anda ps4 tarihi olmuştur bana kalırsa alınmaz ilerde yeni modeller oyunlar 1tb harddisk falan gelir game pass benzer sistem var ps5 de aylık ps4 e çıkmış oyunları oynayabiliyorsun

Techno08

80+ Gold
PS4 Pro almak en mamtıklısı
zaten bir laptopun olduğu için xbox mantıksız.
PS4 Pro'da yüzlerce exclusive oyun var ve kesinlikle PS4 PRO ÖNERİRİM.

Bende aynı şeyi düşünmüştüm hocam ama 2 sene sonra desteği kesilecek olan bir konsola 5000 vermek ne kadar mantıklı bilemiyorum. Gürcistan da ps5 dijital 4200 lira. Eğer Gürcistan sınırı açılırsa ps5 dijital alabilirim diye düşünüyorum.

snowfoxstache

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,035
İsim
mert
Bende aynı şeyi düşünmüştüm hocam ama 2 sene sonra desteği kesilecek olan bir konsola 5000 vermek ne kadar mantıklı bilemiyorum. Gürcistan da ps5 dijital 4200 lira. Eğer Gürcistan sınırı açılırsa ps5 dijital alabilirim diye düşünüyorum.
ps5 tabii ki daha iyi olur ama desteğin kesilmesi konsollarda ölüm demek değil ki :D ayrıca ps5 prolar 5 bin lira değildi.
desteğin kesilmesi demek sadece spor/savaş gibi para tuzağı ve her yıl aynısı çıkan oyunların çıkması demek sadece o konsola. PS4 platformundaki exclusive oyunlara bugüb başlasanız 2 yıl sürer tam oynamayla :D

bu arada ps3 desteği 2019'da kesilmişti PS4 de 2023-24 öncesi kesilmez diye düşünüyorum.

ama alabiliyorsanız ps5 rn mantıklısı tabii ki

🃏JOKER🃏

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,911
İsim
Mert Can Ergün
cdli versiyonda kutulu oyunları uygun bulabilirsin ps5 oyunları 600 tl den başlıyor psn de çok fazla indirim olmuyor olsa da çok az falan oluyor psn ye gir oyun fiyatlara bak eski oyunlar bile pahalı gidersin bluray oynatıcı da bluray film al izlersin ben ps4 slim aldığım da bir kaç cdli almıştım diğerleri hepsi psn den aldım

Furkyyy

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Eğer laptop'un iyiyse PS4 öneririm. PC'de XBOX Game Pass sistemi sayesinde XBOX'unuz olmadan istediğiniz oyunu oynayabilirsiniz. Fakat PS'de böyle bir şey mümkün değil. Exclusive oyunları oynamak için PS4 şart.

Top Bottom