Neler Yeni

Xbox servisine ürün nasıl gönderilecek?

ChristianSerratos

80+ Silver
Kumandam arızanlandı sol analog tuşu basılı kalıyor. Servis için destek açtım UPS'ten kurye çağırmamı söylediler. Not kısmına bana verdikleri 6 haneli kodu yazıcakmışım ürün iade seçeneğine tıkladığım da benden adres istiyor Microsoft bana bu bilgiyi vermedi tam olarak ıade'yi nasıl yapmam gerek?

Ekler

• he.jpg
    he.jpg
    28.9 KB · Hit: 23
  • hee.jpg
    hee.jpg
    80.3 KB · Hit: 15

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,233
İsim
yusuf ecer
Ydye gidecekse sana konşimento vs vermeleri gerek. Eğer tr içindeyse upsi arayıp eve çağır kuryeyi öyle teslim et veya şubeye gidip kodla teslim et.

ChristianSerratos

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ydye gidecekse sana konşimento vs vermeleri gerek. Eğer tr içindeyse upsi arayıp eve çağır kuryeyi öyle teslim et veya şubeye gidip kodla teslim et.
UPS aradım 6 haneli kodu verdiğim de yurt içi dedi şu an UPS'ten kurye çağırmam kaldı tek. Kafama takılan alıcı firma adresi bir de nasıl göndericeğim ürün paketleyip koliye koyarım ama benden geldiklerini nasıl anlıyacaklar bana gelirken bir fatura gelmedi.

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,233
İsim
yusuf ecer
UPS aradım 6 haneli kodu verdiğim de yurt içi dedi şu an UPS'ten kurye çağırmam kaldı tek. Kafama takılan alıcı firma adresi bir de nasıl göndericeğim ürün paketleyip koliye koyarım ama benden geldiklerini nasıl anlıyacaklar bana gelirken bir fatura gelmedi.
Kargo kodu size özel oluşturuluyor, ad soyad da üzerinde yazıyor. Kod ile göndermeniz yeterli anlarlar. Hollandaya corsaire az ürün yollamadım. Düşündüğünüz kadar karışık değil.

Top Bottom