Evinde televizyon yok mu güzel kardeşim?ÖNCEDEN DENEMİŞTİM AMA OLMAMIŞTI GÜC GELİP GİTMİŞTİ MONİTÖRE BİLEN VARSA YADA OLUYORMU DİYE YAZARMISINIZ
Reis olsa neden yazsin?Evinde televizyon yok mu güzel kardeşim?
güldürdün beni saolallahım ne durumlara düştük
var ama ona baktıkları için kullanamıyorum bende monitör alayım dedim çok pahalıEvinde televizyon yok mu güzel kardeşim?
bulabilirseniz atarmısınızhocam selamlar. muhtemelen aldığın dönüştürücü ye guc gitmiyor bu yuzden goruntu bazen oluyor bazen olmuyor. ekstradan guc kablosu takilebilen donusturuculer var onlardan alman lazim
anladım teşekkür ederim çok saolun 2.el alıcam gibi gözüküyor vgalı alıp dönüştürücü alırımSanmam tüplü tv 4 e 3 büyük ihtimal ss de sorun çıkarabilir. İkinci el 60hz 22 inc monitörlere bakmanı önerebilirim sadece. 200-500₺
hocam ben sana istersen xbox da kullandığım monitörü ve donusturucuyu makul fiyata vereyim. xbox ı sattım ben yatiyo monitöranladım teşekkür ederim çok saolun 2.el alıcam gibi gözüküyor vgalı alıp dönüştürücü alırım
şuan değilde konsol alınca yazarım kesin değil series s e geçicemhocam ben sana istersen xbox da kullandığım monitörü ve donusturucuyu makul fiyata vereyim. xbox ı sattım ben yatiyo monitör