nova 5x düşünme bile
Steelseries önerebilirim rakiplerine göre çoklu platformda daha başarılı
Nova 5X daha güncel. Ağırlık ve pil ömrü konusunda daha iyi. Nova 5X'te kablolu kullanım yok. Nova 7X, fiyat farkına değecek bir model değil.Nova 7x ne dersiniz
o bütçeye çıkıyorsan zaten onu almanı öneririm ben 7k diye önermedim sanaNova 7x ne dersiniz
İkinci el sifir gibiler var ondan dedimo bütçeye çıkıyorsan zaten onu almanı öneririm ben 7k diye önermedim sana
Onerir misiniz? Memnun musunuz? Mikrofonu bana zayif geldi ve dip ses sorunu var dendihocam şahsen kullandığım kulaklık steelseries
hocam ihtiyaçlarınızı fazlasıyla giderecek bi kulaklık olduğunu düşünüyorum 1 yılı geçti kullanıyorumOnerir misiniz? Memnun musunuz? Mikrofonu bana zayif geldi ve dip ses sorunu var dendi
ss nova pro kullanıyorum herkes bunda da dipses var dedi dip ses falan olmadı varsada garantiden değişim istersiniz elektronik bu başkasına düzgünü gelirken size arızalısı gelebilir bu yüzden garanti varOnerir misiniz? Memnun musunuz? Mikrofonu bana zayif geldi ve dip ses sorunu var dendi
Nova 5X daha güncel. Ağırlık ve pil ömrü konusunda daha iyi. Nova 5X'te kablolu kullanım yok. Nova 7X, fiyat farkına değecek bir model değil