Neler Yeni

xbox yavaş indirme hızı sorunu!

S_EDAT

80+
Reaksiyon skoru
132
merhaba arkadaşlar arkadaşlarımla şimdi oynamak için game pass satın aldım se of thieves giricez şimdi 7/8 mbs değerlerinde iniyor sadece bu oyunda böyle yapıyor forza vs 40 50 mbs görüyorki gta 5 20 dk da kurdum bu oyuna 3 saat zaman istiyor ne yaptım ne ettim çozemedim sınırlama var belli nasıl kaldırabilirim yarın iş var bugün oynamak istiyorum yardımcı olursanız çok sevirim
Ekran Görüntüsü (1).png
Ekran Görüntüsü (2).png

demek istediğim saçmalık tam olarak bu...

merhaba arkadaşlar arkadaşlarımla şimdi oynamak için game pass satın aldım se of thieves giricez şimdi 7/8 mbs değerlerinde iniyor sadece bu oyunda böyle yapıyor forza vs 40 50 mbs görüyorki gta 5 20 dk da kurdum bu oyuna 3 saat zaman istiyor ne yaptım ne ettim çozemedim sınırlama var belli nasıl kaldırabilirim yarın iş var bugün oynamak istiyorum yardımcı olursanız çok sevirim
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
demek istediğim saçmalık tam olarak bu...
70GB Bir şeyi nasıl hemen indirmesini düşünüyorsunuz?
HDD Ve SSD Hızına bağlı 8,6MB/s(saniyede)
Yazıyor.
Suç XBOX ın Değil bence.

İnternet hızına göre indirme hızı değişmez etkiler ama değiştirmez.Her türlü şey etkiler arkada çalışan uygulama ssdnin okuma yazma hızı vb...

İnternet hızına göre indirme hızı değişmez etkiler ama değiştirmez.Her türlü şey etkiler arkada çalışan uygulama ssdnin okuma yazma hızı vb...
Sorun şuki epicde aynı depolama birimine GTA 5 i 90/mbs ile indiriyor yani 20 dk falan sürmüyor bile ama Xbox...

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,091,226
Üyeler
173,476
Son üye
coamtasis92
Geri