Neler Yeni

Xbox360 Fan Açılmıyor

KAANT10X

80+ Bronze
Xbox360 konsolun açılınca fanı acilmiyor ve konsol fazla ısınıyor sorun başladığından beri oyunlara girmeye korkuyorum yanacak diye acaba bu problemi nasil çözebilirim teknik mi yoksa donanımsal bir sorun mudur

flitttermice

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
470
İsim
Eray Yılmaz
cihaz jtaglı mı yoksa yoksa kırılmamış mı jtagli ise ayarı vardı onun istediğin gibi ayarlayabiliyorsun.

KAANT10X

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
cihaz jtaglı mı yoksa yoksa kırılmamış mı jtagli ise ayarı vardı onun istediğin gibi ayarlayabiliyorsun.
Hocam kırılmış.
Peki bu ayarı nereden yapabiliriz ben biraz baktım ayar yerini bulamadım bununla ilgili bir video var mıdır ya da siz tarif edebilir misiniz

flitttermice

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
470
İsim
Eray Yılmaz
Hocam kırılmış.
Peki bu ayarı nereden yapabiliriz ben biraz baktım ayar yerini bulamadım bununla ilgili bir video var mıdır ya da siz tarif edebilir misiniz
frmware lı şekilde mı kırılmış jtag chip mi var hocam jtag değilse dediğim işlem olmaz.
fsd ise şu şekilde değilse dash launch girip settings iniden ayarlıyacaksın diye hatırlıyorum.

KAANT10X

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
frmware lı şekilde mı kırılmış jtag chip mi var hocam jtag değilse dediğim işlem olmaz.
fsd ise şu şekilde değilse dash launch girip settings iniden ayarlıyacaksın diye hatırlıyorum.
Teşekkür ederim hocam konsol benim olmadigi için detaylı bilmiyorum yarın bunları uygulayacağım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,051,111
Üyeler
166,884
Son üye
erdmklc52
Top Bottom