Xbox'ta klavye ve gamepass

'Oz`I

80+
Reaksiyon skoru
6
Selam ben xbox almayı düşünüyorum ve bir tane buldum; Xbox One S (2600TL civarı) sizce nasıl- alınır mı f/p ürünü mü?

Ama ben bunu alınca fortnite oynamak istiyorum ve bunun için gamepass gerekiyor mu? Onu merak ettim çünkü bedava fortnite.
Cevaplarsanız sevinirim

Gamepass sistemi de olduğunu da düşünürsek bu bütçeye bu oyunları açabilecek başka bir cihaz kalmadı.
Bu yüzden alınır.

Fortnite'da bile gamepass mi gerekiyor?
Ücretsiz oyunlara gerekmiyor. Bende series s vardı. Rocket league ve Fortnite ücretsiz olduğu için gold üyeliği gerekmiyor diye biliyorum.

Ücretsiz oyunlara gerekmiyor. Bende series s vardı. Rocket league ve Fortnite ücretsiz olduğu için gold üyeliği gerekmiyor diye biliyorum.
Peki, "one s" modeline klavye+mouse vesaire takılıyor mu? Ve de arkadaşlarla oynayacağım discord üzerinden xbox'ta discord gibi bir program var mı

Peki, "one s" modeline klavye+mouse vesaire takılıyor mu? Ve de arkadaşlarla oynayacağım discord üzerinden xbox'ta discord gibi bir program var mı
Klavye ve mouse desteği var bazı oyunlarda ama hangilerinde var bilemiyorum.
Discord için ise;
Ben dc kurmamıştım.

Fortnite gibi ücretsiz oynayabildiğin oyunlar için herhangi bir abonelik istemiyor diye biliyorum. Ayrıca bazı oyunlar klavye mouse desteği bulunduruyor Fortnite'ın bunlardan biri olması lazım.

Klavye ve mouse desteği var bazı oyunlarda ama hangilerinde var bilemiyorum.
Discord için ise;
Ben dc kurmamıştım.
teşekkürler kanka cevapların için
Fortnite gibi ücretsiz oynayabildiğin oyunlar için herhangi bir abonelik istemiyor diye biliyorum. Ayrıca bazı oyunlar klavye mouse desteği bulunduruyor Fortnite'ın bunlardan biri olması lazım.
Fortnite'ı mükemmel oynatacak bir Xbox modeli söyler misin? (Mümkünse 4000 TL'yi geçmesin)

teşekkürler kanka cevapların için

Fortnite'ı mükemmel oynatacak bir Xbox modeli söyler misin? (Mümkünse 4000 TL'yi geçmesin)
Tabikide series s. 2. Eli falan bulunur. Ben 3’e sıfırını almıştım yazın.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,589
Üyeler
190,770
Son üye
farukelmaci
Geri