Xbox'ta olmayan pc özellikleri nelerdir?

Reaksiyon skoru
16
Dolar hızla yükseliyor, bundan sonra oyun oynamak için bir pc almam zor ancak xbox series s ithalatçı garantisiyle hala 3500 civarında. Laptopumu satıp onun da fiyatı yükselmeden alır, gamepass da ekler paşalar gibi oyun oynarım diyorum. Ancak bilgisayar da lazım oluyor tabi. YouTube'de görüğüm bir videoya göre klavye ve mouse ile sorunsuz bir tarayıcı deneyimi sunuyor ve word, excel gibi programları da çevrimiçi versiyonlarını tarayıcıdan rahatlıkla kullanabiliyoruz. Boyutu da çok küçük olduğu için istediğim yere götürüp herhangi bir monitör ya da televizyona bağlayarak kullanabilirim. Bilgisayarını satıp xbox alırsan çok ararsın dediğiniz bir şey var mı? Sizce bunu yapmalı mıyım?

Belli programlar dışında ve klavye Mouse desteği lol tarzı iğrenç oyunlar dışında eksiği yok. Atıyorum online sınav a girilmesi lazım pc şart.

Cidden mi o kötü olmuş. PS4 de her site sorunsuz açılıyor ama video kodekleri eksik olduğu İçin çoğu video formatını açmıyor. Xbox Series S de de o tarz bir şey olabilir herhalde 😅
Atıyorum bizim online sınavlar safe exam diye saçma tarayıcı ile çalışıyor o çalışmıyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,009
Üyeler
190,678
Son üye
Takoolepsi
Geri