SemihSenpai
80+
Merhaba, xCloud için VPN arıyorum. Premium üyeliğinin fiyatı çok uçuk olmayan Almanya Frankfurt sunucuları olan VPN önerir misiniz?
F310 var. Bende onu kullanıyorum ama aylık ücreti biraz fazla geldi bana. Sınırsız kullanmak için.Windscribe kullanıyorum kayıt olman gerek ücretsiz kullanıyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:
Gamepad var mı?
Vpn için mi dedinF310 var. Bende onu kullanıyorum ama aylık ücreti biraz fazla geldi bana. Sınırsız kullanmak için.
Vpn e para vermene gerek yokki zaten sürekli açık olmucak sadece uygulamayı açtığın zaman açık kalıcak açtığın zaman kapatabilirsin uygulama üzerinden kullancan ise pikselesme sorunu var tarayıcıda piksel sorunu yokVpn için mi dedin
Vpn için onu kullanıyorum dedim. Gamepad olarak Logitech F310 kullanıyorum.Vpn için mi dedin
Para vermene gerek yok vpn içinVpn için onu kullanıyorum dedim. Gamepad olarak Logitech F310 kullanıyorum.
Tarayıcıdan girmeye çalıştığımda xbox game pass ultimate üyeliği satın almamı istiyor. Üyeliğim olduğu halde.Vpn için mi dedin
Vpn e para vermene gerek yokki zaten sürekli açık olmucak sadece uygulamayı açtığın zaman açık kalıcak açtığın zaman kapatabilirsin uygulama üzerinden kullancan ise pikselesme sorunu var tarayıcıda piksel sorunu yok
Kotası bitti. Yeni hesap açtım ama hala kota 0. Sitede baktığımda 10gb kota var gözüküyor ama uygulamada gözükmüyor.Para vermene gerek yok vpn için
Vpn le girmediğin için üyelik istemesi normalTarayıcıdan girmeye çalıştığımda xbox game pass ultimate üyeliği satın almamı istiyor. Üyeliğim olduğu halde.
Kotası bitti. Yeni hesap açtım ama hala kota 0. Sitede baktığımda 10gb kota var gözüküyor ama uygulamada gözükmüyor.
VPN'i tarayıcı eklentisi olarak ekledim siteye giriş yaptığımda hesabımı algılıyor ama üyeliğim yokmuş gibi üyelik almamı istiyor.Başka vpn dene o zaman https://uvpn.me/ bu vpn i dene
Vpn le girmediğin için üyelik istemesi normal
VPN'i tarayıcı eklentisi olarak ekledim siteye giriş yaptığımda hesabımı algılıyor ama üyeliğim yokmuş gibi üyelik almamı istiyor.
Evet seçiliAlıntıyı görüntüle
Almanya seçili mi
VPN'i tarayıcı eklentisi olarak ekledim siteye giriş yaptığımda hesabımı algılıyor ama üyeliğim yokmuş gibi üyelik almamı istiyor.
Evet bu siteden giriyorum. Direkt algılıyor hesabımı giriş yapmama gerek kalmadan. Ama üyelik alma sayfasına yönlendiriyor. Tarayıcıdan oynamak istememin sebebi klavye fare ile oynanabiliyormuş. Gamepad ile bazı oyunlar çok zor oluyor.Xbox uygulamasından denedin mi
https://www.xbox.com/en-US/play bu siteden mi giriyorsun Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle