Neler Yeni

Yardım Xcode apple developer hatası çözemiyorum

alpersy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
47
İsim
Alperen Celebi
öncelikle herkese iyi forumlar. ben Flutter ile uygulamalar geliştiriyorum yakın zamanda macbook aldım iş amaçlı. Vs code' de ios emülatör kullanırken şu hatayı alıyorum. Chatgpt ile vs çok uğraştık çözemedik bu yüzden ios emülator çalışmıyor. ama android de sıkıntı yok. Hatayı bilenler yardımcı olursa çok müteşekkir olurum

Ekler

• Screenshot_1.png
    Screenshot_1.png
    82.5 KB · Hit: 27

Öğrenen_biri

80+ Bronze
Bu şansa bağlı oluyor defalarca kurunca cocopods dan dolaylı sorun yaratıyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ben defalarca sıfırlamak durumunda kaldım

alpersy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
47
İsim
Alperen Celebi
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
bilgisayarı mı sıfırlıyorsunuz? yani saçma geldi bana çözemiyoruz

Bu şansa bağlı oluyor defalarca kurunca cocopods dan dolaylı sorun yaratıyor.

Ben defalarca sıfırlamak durumunda kaldım
sıfırlama harici ne yapılabilir bilginiz var mı? olay çok saçma geldi çevremde tek bende bu sorun var ?

Son düzenleme:

Öğrenen_biri

80+ Bronze
Eğer çok önemli bir şey yoksa sıfırlayın derim ardından size atacağım videodan tekrardan kurulumları yapın.

Öğrenen_biri

80+ Bronze
o zaman sıfırlayıp tekrar kurulum yapmayı deneyin. Sıfırladıktan sonra önce normal tüm macos uygulamalarına giriş yapın çalıştırın. xcode yükleyin her şeyden önce çalıştırdığında ios seçeneğini seçin ve xcode'da ios sdklar insin. Daha sonra flutter android studio yüklersin.

alpersy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
47
İsim
Alperen Celebi
o zaman sıfırlayıp tekrar kurulum yapmayı deneyin. Sıfırladıktan sonra önce normal tüm macos uygulamalarına giriş yapın çalıştırın. xcode yükleyin her şeyden önce çalıştırdığında ios seçeneğini seçin ve xcode'da ios sdklar insin. Daha sonra flutter android studio yüklersin.
dediğinizi yapacağım teşekkür ederim sizlere

Öğrenen_biri

80+ Bronze
Rica ederim, tam çözüm yolunu bende hatırlamıyorum ama defalarca sıfırlayıp video eşliğinde kurduğumda o sorunu çözüyordum. Sadece kurulum aşamasında dikkatli yavaş yavaş adımları uygulayın. Xcode'u önceden indirip ios sdksını indirin sonra flutter aşamalarını yaparsın

alpersy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
47
İsim
Alperen Celebi
Rica ederim, tam çözüm yolunu bende hatırlamıyorum ama defalarca sıfırlayıp video eşliğinde kurduğumda o sorunu çözüyordum. Sadece kurulum aşamasında dikkatli yavaş yavaş adımları uygulayın. Xcode'u önceden indirip ios sdksını indirin sonra flutter aşamalarını yaparsın
çok teşekkür ederim. inanın 1 ayda kafayı yemiştik android emülatör kullanmak zorunda kalıyordum <3

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,056,433
Üyeler
167,841
Son üye
EnesG13