MamiKK
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,919
Yükleniyor...
www.akakce.com
Son zamlardan sonraki fiyatlara bakarsak iyi gibi duruyor, stok 1 adet ben 7200₺ ye hira aldım
Cemiyet sandalyesi gelebilirpttavm![]()
Pttavm den alınmaz uzak durunYükleniyor...
www.akakce.com
Son zamlardan sonraki fiyatlara bakarsak iyi gibi duruyor, stok 1 adet ben 7200₺ ye hira aldım
Aynı satıcıdan zdrive hira aldım olm içime kurt düşürdünüz iptal mi ediyim napiyim 7200 e çok iyi fiyat amaCemiyet sandalyesi gelebilir
Niye la aldım ben aynı satıcıdan iptal mi ediyimPttavm den alınmaz uzak durun
iptal ederek büyük bir tehlikeden kılpayı kurtulmussunuz hocam bununla geçmiş olsun bir daha pttavm kullanmayınAynı satıcıdan zdrive hira aldım olm içime kurt düşürdünüz iptal mi ediyim napiyim 7200 e çok iyi fiyat ama
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Niye la aldım ben aynı satıcıdan iptal mi ediyim
Alıntıyı görüntüle
İçime kurt düşürdünüz sağolun iptal ettim
kesinlikleCemiyet sandalyesi gelebilir
iptal ederek büyük bir tehlikeden kılpayı kurtulmussunuz hocam bununla geçmiş olsun bir daha pttavm kullanmayın
kesinlikle
iptal ederek büyük bir tehlikeden kılpayı kurtulmussunuz hocam bununla geçmiş olsun bir daha pttavm kullanmayın
kesinlikle
Evet yorumlara baktım hira alcam şahsixdrive kasırga kullanıyorum bi 4-5 senedir sorunu çok yok ama 15liyi bayisinde denediğimi hatırlıyorum 185 100kg yum çok küçüktü yani ona göre düşün bence
hayırlı günlerde kullan kralNiye öyle söylüyorsunuz hocam, ilk defa kullanıyorum şahsen
Evet yorumlara baktım hira alcam şahsi
Korku salıyor PTT AVMAynı satıcıdan zdrive hira aldım olm içime kurt düşürdünüz iptal mi ediyim napiyim 7200 e çok iyi fiyat ama
Niye la aldım ben aynı satıcıdan iptal mi ediyim
Alıntıyı görüntüle
İçime kurt düşürdünüz sağolun iptal ettim
ben aldım çok kez sorun yaşatmadı aksine n11den ürün alınmazPttavm den alınmaz uzak durun