🔥İndirim XDrive 15'li Plus Oyuncu Koltuğu Siyah Kumaş Trendyol Plus ile 6950tl + 6 taksit

hantt

80+
Reaksiyon skoru
28
bir süredir koltuk izliyorum bu fiyatta ve yapi kredi world ile 6 taksit farksiz yakalayinca aldim ben, sadece siyah renkte indirim var görünüyor.
Ekran Resmi 2025-11-26 20.08.01.webp

Son düzenleme:
Acaba ne kadar kalacak indirimde

Tam ürüne bakarken mega kupon bildirimi geldi. 3.000 e 750 TL.
Bu oyuncu koltuğu sepette 6.200'e geldi. Satın almadan diğer modellere de hızlıca bakayım dedim 1 dakikada kupon kayboldu. Nasip

sizce hangi koltuk iyi exvage deneyen oldu mu 10-13k arasında bir bütçem var önerebileceğiniz bir koltuk var mı (Kumaş)

Yorumlar tam kopmalık. Eşime aldım kocama aldım çocuuma aldım sürekli üstünde enterasan yaa

Aldım umarım güzel bir şey çıkar. xDrive kendini kanıtlamış ancak 200 TL daha uyguna Hawk Fab V4 de tercih edilebilir.

eski nesil deri koltuğunu kullanmıştım ayaklarının mavi renk boyali xdrive 15li versiyonu olan yaklasık 1.5 sene kullandım hayatımdaki en rahatsız oyuncu koltuğu oldu uzun süre(günlük 7-8 saat) koltukta oturarak kullanım sağlayanlar varsa tam bel ve sırt ağrısı yapıyor mesela en ufak bir kol dayamanın üst ped kısmı patladi sadece kol dayarken ekstra bir darbe olmadan iletişime geçince garanti süresi içerisindeyken 1000tl istemişlerdi yenisine gibi bir çok olumsuz kötü deneyim yaşadım yeni nesili kullanmadım ama kullanan varsa yazarsa deneyimini düzeltebilmişler mi kendimi de güncellemiş olurum zioya geçtim ben fabric venoma uzun süreli kullanımdaki ağrı sorunları geçti 1 sene kadar oldu geçeli bir sorun yaşamadım bu sürede ziodan

Şu an siyah olanı kendim kullanıyorum. Kasım başında 6800 TL civarına aldım. Alacak olan arkadaşlar için koltuk hakkında yorum yapmam gerekirse malzeme kalitesi ortalama, kolçakları cidden özensiz yapılmış. Hawk'la çok arasında kalmıştım alırken ama kumaşından ötürü xdrive'ı tercih ettim. Kumaşı süet gibi çok hoş kadifemsi bir his var. Hafif üretimden yeni çıktığı için plastik kokusu geliyor koltuktan özellikle kolçaktan. Rahatlık olarak iyi ama koltuğun ve boyun yastığının süngeri biraz sert geldi. Boyun desteği olması gerektiği gibi Hawk'ın bel desteğinden çok daha iyi. 7000 bandında alınır mı bilemiyorum. Eğer koltuğu yatıramamak sizin için sorun değilse ve bütçe sıkıntınız yoksa IKEA Markusu tercih etmeniz daha doğru olucaktır. IKEA 10 yıl garanti veriyor diye duymuştum.

Ekstra Not: Kurulumu işkence gibi, ufak üretim hataları olduğu için tek başıma 3 saatte anca kurabildim. (Belki bana gelen ürün sorunludur bilemiyorum)

Şu an siyah olanı kendim kullanıyorum. Kasım başında 6800 TL civarına aldım. Alacak olan arkadaşlar için koltuk hakkında yorum yapmam gerekirse malzeme kalitesi ortalama, kolçakları cidden özensiz yapılmış. Hawk'la çok arasında kalmıştım alırken ama kumaşından ötürü xdrive'ı tercih ettim. Kumaşı süet gibi çok hoş kadifemsi bir his var. Hafif üretimden yeni çıktığı için plastik kokusu geliyor koltuktan özellikle kolçaktan. Rahatlık olarak iyi ama koltuğun ve boyun yastığının süngeri biraz sert geldi. Boyun desteği olması gerektiği gibi Hawk'ın bel desteğinden çok daha iyi. 7000 bandında alınır mı bilemiyorum. Eğer koltuğu yatıramamak sizin için sorun değilse ve bütçe sıkıntınız yoksa IKEA Markusu tercih etmeniz daha doğru olucaktır. IKEA 10 yıl garanti veriyor diye duymuştum.

Ekstra Not: Kurulumu işkence gibi, ufak üretim hataları olduğu için tek başıma 3 saatte anca kurabildim. (Belki bana gelen ürün sorunludur bilemiyorum)
ıkea cok daha mantıklı hatta 3k daha koyup zıo almak daha karlı.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,166,597
Üyeler
185,290
Son üye
izmir-35
Geri