Neler Yeni

Çözüldü✓ xdrive akdeniz sallanma

CRØXY

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,716
İsim
Muhammet Çağrı
yeni aldım koltuğu montajı yeni yapıldı sıkıntısız normalde yok fakat ağırlığımı öne doğru verince öne doğru sallanıyor koltuk bu özellik mi yoksa sorun mu kullanan varsa şimdiden teşekkürler
Mesaj otomatik birleştirildi:

cevap yokmu @SadeceBirisi. @Kürşat Kütükçü rahatsız ettim bu saatte kb

SadeceBirisi.

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,480
İsim
uwu
yeni aldım koltuğu montajı yeni yapıldı sıkıntısız normalde yok fakat ağırlığımı öne doğru verince öne doğru sallanıyor koltuk bu özellik mi yoksa sorun mu kullanan varsa şimdiden teşekkürler
Mesaj otomatik birleştirildi:

cevap yokmu @SadeceBirisi. @Kürşat Kütükçü rahatsız ettim bu saatte kb
o ürünü bilmiyorum maalesef :(

CRØXY

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,716
İsim
Muhammet Çağrı
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

AEGON

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
814
İsim
YILDIRIM
Bende xdrive atak aldım başka konuda konuşmuştuk zaten seninle koltuğu arkaya yaslayıp yattığımda oturduğum kısım geriye doğru sallanıyor bir kaç arkadaşımda aldı onlarda yaşadı orjinal takılı gelen vidalar da gevşekmiş onları sıkınca sorunu düzelmiş ben daha sıkmadım çünkü bu sorundan daha büyük bir sorun çıkarttı koltuk koku sorunu. Koltuk inanılmaz kötü kokuyor xdriver desteğe yazdım 10 gün içinde geçer dedi geçmezse iade edicem.

CRØXY

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,716
İsim
Muhammet Çağrı
Bende xdrive atak aldım başka konuda konuşmuştuk zaten seninle koltuğu arkaya yaslayıp yattığımda oturduğum kısım geriye doğru sallanıyor bir kaç arkadaşımda aldı onlarda yaşadı orjinal takılı gelen vidalar da gevşekmiş onları sıkınca sorunu düzelmiş ben daha sıkmadım çünkü bu sorundan daha büyük bir sorun çıkarttı koltuk koku sorunu. Koltuk inanılmaz kötü kokuyor xdriver desteğe yazdım 10 gün içinde geçer dedi geçmezse iade edicem.
bende koku yok fakat şimdi gördüm koltuğun özelliğiymiş birde hangi vida gevşekmiş onu söyler misin

kayesbot

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
muhammet
altında yuvarlak siyah kocaman bi döndürme şeyi var onu döndürerek sertleştiriyon ya da gevşetiyon kanka

CRØXY

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,716
İsim
Muhammet Çağrı
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular